Šta kaže današnja astro prognoza, ko će uživati, a ko je zauzeo odbrambeni stav?

OVAN

Tokom ovog dana izvesno je dobro raspoloženje i velika usmerenost na obaveze I odnos sa kolegama. Pokušajte da malo otupite svoju „oštricu“ kada je komunikacija u pitanju. Mogućnosti novčanih priliva. Emotivno – jačanje strasti.

BIK

Bikovi danas mogu pokrenuti nove dogovore i saradnje. Vi lično ste u dobrom raspoloženju, znate šta želite i spremni ste da se posvetite obavezama. Tokom ovog dana očekujte korektan odnos sa drugima. Emotivno – ispunjenost.

BLIZANCI

Moguće je da ćete dobiti zaostalu isplatu koja dolazi baš u trenutku kada vam je najpotrebnija. Lepe vesti ukoliko se bavite privatnim poslom. Ostavljate neke probleme iza sebe. Emotivno – razmišljate intenzivno o jednoj osobi.

RAK

Izvesna je podrška od onih sa kojima sarađujete. Neka obećanja mogu biti ispunjena. Imate jaku energiju, spremnost i volju – iskoristite je, jer dan može biti izuzetno uspešan. Emotivno – komunikacija sa partnerom se popravlja.

LAV

Tokom današnjeg dana najviše ćete biti usmereni na one poslovne obaveze koje niste uspeli da završite ili koje su vam do sada predstavljale problem. Bacite se na posao, možete završiti mnogo toga ! Emotivno – kontakt sa nekim preko posla.

DEVICA

Device bi danas trebale da se usmere na sve ono što im je suštinski bitno, jer mogu preokrenuti ili pak – pokrenuti neke situacije u svoju korist. Manji problemi u kontaktu sa kolegama. Emotivno – kontakt sa osobom koja ne živi u vašem gradu.

VAGA

Više ćete pažnje posvetiti onim poslovima i obavezama koje ste do sada zanemarivali ili gurali u drugi plan. Prvi deo dana je neuporedivo bolji, jer vam od popodneva sledi pad energije. Emotivno – vrlo promenljiva raspoloženja prema partneru.

ŠKORPIJA

Pred Škorpijama je važan dan i nikako nemojte dozvoliti da vam prođe u površnim razgovorima ili da budete usmereni samo na svoje zadovoljstvo. Bitno je da pokrenete neke poslovne priče, jer vam slede iznenađujuće pozitivni rezultati.

STRELAC

Neke bitne dogovore možete pokrenuti tokom današnjeg dana. Možda nećete biti u potpunosti zadovoljni rezultatima, ali pokušajte da se prilagodite. Dan je dobar i za sređivanje odnosa sa voljenom osobom ili članovima porodice.

JARAC

Ovaj dan pogoduje vašim planovima kada su poslovni dogovori i saradnje u pitanju. Imate dobre mogućnosti da preokrenete neke situacije u svoju korist. Emotivno – na partnerove napade odgovarate istom merom.

VODOLIJA

Dobar je trenutak da napravite neke promene ili da ih pokrenete. Radno okruženje je uzavrelo i očekujte brza dešavanja i mnogo aktivnosti. U emotivnom segmentu – pokušavate da otvorenije razgovarate sa partnerom.

RIBE

Tokom današnjeg dana najaktuelniji su dogovori i jaki kontakti sa poslovnim partnerima. Uspećete da se uklopite u ono što se očekuje od vas. Mogućnosti za neke dodatne novčane prilive. Emotivno – imate lepu komunikaciju sa osobom koja vam je interesantna.

Izvor: prva.rs