Rudar Prijedor će u narednom kolu igrati protiv još jednog sarajevskog kluba. Nakon poraza od Sarajeva četa Nikice Milenkovića ide u goste Željezničaru (ponedjeljak , 18 časova). Problem za trenera je povreda Amoaha koji će odsustvovati tri do četiri sedmice.

eljezničar je veoma dobra ekipa, spoj mladosti i iskustva sa kvalitetnim trenerom. Igraju kući nakon poraza baš kao i mi. Naša je želja da odigramo što kvalitetnije i kroz pas igru dođemo do šansi i uz malo sreće i do prvog vođstva. Treba biti maksimalan svih 90 minuta i zbog toga nam je svaki igrač bitan. Ne samo oni u startnoj postavi već i oni koji budu na klupi pa i treninzima. Moramo biti mirni pokušati da nametnemo svoju igru i tražimo šansu za pozitivan rezultat – istakao je trener Milenković.

Prvotimac Rudara Predrag Zekanović ističe da poraz od Sarajeva nije uzdrmao klub.

– Ekipa je dobro radila u proteklom periodu. Prošlu utakmicu smo nesrećno izgubili ali nas to nije poljuljalo. Nismo pognuli glave već želimo da pružimo maksimum na gostovanju. Željezničar je jedan od najvećih klubova u BiH, ali kako je trener rekao i mi ćemo se pitati. Želimo da odigramo što bolje i pokušamo doći do pozitivnog rezultata – rekao je Zekanović.

Izvor: Srpskainfo