Početak radne nedelje za mnoge znakove Zodijaka predstavlja priliku za nove poslovne uspehe. U ljubavi će neki uživati, dok će drugi morati partneru da “gledaju kroz prste”. Kakav ponedeljak je pred vama?

OVAN

Neke situacije će vam u jutarnjim satima jako odvlačiti pažnju od uobičajenih obaveza. Zanimljiva dešavanja i dobra atmosfera na radnom mestu može vas na kratko skrenuti od onoga što morate obaviti. Primećujete da je i voljena osoba u dobrom raspoloženju.

BIK

Predlog koji iznosite neće naići na odobravanje kolega sa kojima radite. Neke stvari ne možete sami da rešite, zato se udružite sa osobom koja vam je najsličnija po energiji I načinu razmišljanja. Poziv ili poruka od nekoga ko vam je simpatičan su vas naterali na razmišljanje.

BLIZANCI

I pored teškoća I kratkih rokova uspevate da se uklopite I susretnete sa osobom koja vam je poslovno važna. Imate više nego dobre predispozicije da razgovor prođe dobro I da budete zadovoljni rezultatom. Iskoristite popodne I veče da se odmorite jer vas sutra čeka naporan dan.

RAK

Od jedne muške osobe danas dobijate zanimljive poslovne informacije. One vam mogu pomoći da se na drugačiji način postavite prema nekim sa kim sarađujete. Mlađa osoba sa posla pokazuje neočekivano zanimanje za vas.

LAV

Iako vam je zadato dosta posla koji morate uraditi, uspevate da sve regulišete u roku. Zadovoljni ste trenutnim dešavanjima I spremni da se I više potrudite jer shvatate da u nečijim očima sada skupljate poene. Poziv za izlazak ćete odbiti.

DEVICA

Skloni ste da preskačete ono što ne odgovara vašem raspoloženju I da ostavljate za neki drugi dan. Trenutno niste dovoljno fokusirani da biste se skoncentrisali na zahtevnije zadatke. Misli vam radije idu na drugu stranu, ka osobi koja vas zanima.

VAGA

Razgovor sa jednom uticajnijom osobom vam je dao krila I danas ćete biti izuzetno raspoloženi u svim poslovnim aktivnostima. Iz istog razloga ćete biti spremni da pređete preko sitnih nerviranja koja vam je partner priredio u prethodnim danima.

ŠKORPIJA

Dobili ste priliku da pokažete šta znate I umećete da je iskoristite. Bićete zadovoljni kada shvatite da ste skrenuli pažnju na sebe. Jedva čekate da ostavite sve obaveze I da se posvetite nekome ko vam je drag. Možda ćete ipak morati da prolongirate susret.

STRELAC

Prija vam podrška koju dobijate, ali ste svesni da je to nedovoljno da biste nešto konkretnije pokrenuli. Neka iznenadna situacija će se postaviti na put planovima o susretu sa partnerom. Nećete želeti da se pravdate, ali se druga strana može naljutiti.

JARAC

Shvatate da je potrebno da promenite ponašanje prema nekom sa kim sarađujete ali se još uvek ustručavate da budete direktni. Skloni ste da danas preispitujete svaku partnerovu reč I tražite skrivena značenja I naznake da nije iskren.

VODOLIJA

Svesni ste da je ono što se odradili dobro I nećete kriti svoje zadovoljstvo. Vi ste svesni svojih kvaliteta I vrednosti, ali će vam izuzetno prijati i pohvala od strane nadređenih ili od saradnika. U emotivnom segmentu – dogovor o susretu.

RIBE

Skloni ste da ne obraćate pažnju na sugestije I savete. Smatrate da vrlo dobro znate šta radite I da vas drugi samo ometaju. Želite da se susretnete sa nekim koga odavno niste videli, ali druga strana uporno odbija vaše pozive I ponude.

Izvor: prva.rs