Na jučerašnji skup SNSD-a na Kozari brojna su reagovanja opozicije, od toga koliko je učesnika bilo na skupu do pokušaja omalovažavanja skupa.

Lider stranke Milorad Dodik, za RTRS, je izjavio da se SNSD nikad nije bavio, analizirao i pričao o stranačkim skupovima SDS-a, PDP-a ili bilo koje opozicione stranke. To je, kaže, unutrašnja stvar njihove organizacije.

– Nije mi jasno zašto se opozicija danas bavi stranačkim okupljanjem SNSD-a, ako je to, kako kažu, propalo? Zašto se cijeli dan bave nečim što, prema njima, nije vrijedno pažnje? To je naša stranačka priča – ocijenio je Dodik.

Istakao je da SNSD ostaje na istom zadatku u vezi sa jedinstvom za Republiku Srpsku.

– Јa se ne bavim vašim stranačkim radom, zato ni vi ne brinite za SNSD – poručio je Dodik.

Dodik kaže i da su Vlado Trišić i BN TV opoziciji odredili šta moraju danas reći, onako “objektivno”, kako to samo BN TV zna.

Opoziciji je poručio: “Nije vam lako, i ja vas u tom slučaju i razumijem i žalim. Gospodo, vas pet ne može okupiti trećinu ljudi koji su sinoć bili prisutni na Kozari. I to je činjenica koja boli i vas, i BN TV. Nastavite u tom duhu bavljenja sa mnom, dok realno ništa ne radite! Samo pričate istu priču.”

Dodik je zahvalio članovima i simpatizerima SNSD-a, kojih je sinoć na Kozari bilo između 15.000 i 20.000.

– Hvala vam na podršci, energiji i vjeri! – zaključio je Dodik.

Autor: RTRS