U nastavku aktivnosti obilaska mjesnih zajednica, gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović razgovarao je sa mještanima mjesne zajednice Rasavci .

Na ovom skupu konstatovani su osnovni problemi ove mjesne zajednice, te mogućnosti zajedničkog iznalaženja rješenja za njihovo rješavanje.
Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Rasavci Pero Milošević je potvrdio da su svakodnevni problemi sa kojima se mještani Rasavaca suočavaju loše vodosnabdijevanje , neuslovni putevi i loše napajanje električnom energijom.
Mještanin sela Ništavci Milan Davidović kao problem je istakao društveni dom u tom selu u ruševnom stanju, te treba kompletno renoviranje.
Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović je potvrdio da je sastanak bio prilika da od mještana ove mjesne zajednice čuje kako oni žive, koji su to njihovi problemi i kako Grad može da im pomogne.

” Osnovni cilj ove Gradske uprave je da približimo gradsku upravu građanima, a ovakvi sastanci su jedan od načina za ostvarenje tog cilja. Sve ono što se bude moglo riješiti u što skorijem roku, rješavaćemo, a za neke veće projekte napravićemo plan i dinamiku za njihovo rješavanje”, istakao je Pavlović.
On je dodao da Rasavci uskoro treba da dobiju dječije igralište koje Grad radi sa lokalnim privrednikom, a koje je dio akcije u cilju poboljšavanja uslova života najmlađih stanovnika Prijedora pod naziuvom ” Za srećno djetinjstvo”.

Izvor: prijedorgrad