Na desetoj redovnoj sjednici odbornici Skupštine grada Prijedora razriješili su i potom ponovo imenovali Dragoslava Kabića za vršioca dučnosti načelnika Odjeljenja za saobraćaj, komunalne poslove, zaštitu životne sredine i imovinsko stambene poslove.

Kabić koji je inače i narodni poslanik ispred SNSD je treći put zaredom imenovan za vršioca dužnosti načelnika ovog gradskog Odjeljenja na period od 90 dana.

Odbornici su takođe razriješili i ponovo imenovali Milorada Radića (US) za vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad Prijedor na period od 90 dana.

Potom su odbornici i Aleksandara Drljaču (SNSD) razriješili vršioca dužnosti direktora Agencije za ekonomski razvoj Prijedora PREDA PD i imenovali ga opet na ovu funkciju.

Drljača je prvi put imenovan za vršioca dužnosti direktora PRED-e u maju 2018. i od tada ga je lokalna Skupština pretežno ponovo imenovala na ovu funkciju.

U Skupštini grada Prijedora danas je Mladen Kulundžija položio zakletvu kao novi odbornik ispred PDP jer se Dalibor Grabež odrekao odborničkog mandata budući da je u julu imenovan za direktora Komunalnog preduzeća Prijedor.

Izvor: Srpskainfo