Mučki, divljački napad Dragana Bjelogrlića na Predraga Gagu Antonijevića razotkrio je ‘krajnje rešenje’ đilasovske, žute ološ-elite. Oni bi to tako. S leđa, pesnicom u glavu. Ništa fer, ništa pošteno, nego udri, pretuci i otmi. A onda to najcrnje nasilje proglasi za divno, krasno, bogougodno delo, koje svi moraju da podrže

Elem, oni koji danas od Bjelogrlića siledžije prave maltene nacionalnog heroja, oni koji huligansko premlaćivanje starijeg i fizički očigledno slabijeg čoveka proglašavaju za nešto normalno, uobičajeno, podrazumevajuće, pa svi bi ti sutra isti taj recept primenili i na svako drugo, pa i mnogo veće i strašnije nasilje, samo ako je ono, nasilje, jelte, njima politički korisno. Jer, pazite dobro, ako se sada ‘ruka pozlatila’ njihovom takozvanom ‘Bjeli’, pa što se sutra ne bi pozlatila i onome ko bi, ne daj Bože, pucao na predsednika Vučića? Preterujem? Nije to isto?

Razmislite još jednom.

Ovo što danas gledamo, čitamo i slušamo u šolak-đilasovskim medijima jeste, dobar vam stojim, logistička priprema za veliko zlo odavno isplanirano u antisrpskim centrima moći. Oni koji već godinama unazad najstrašnijim lažima kriminalizuju i dehumanizuju šefa države, sada to isto rade i sa svima koji se usude da javno kažu bar i jednu lepu reč o aktuelnoj državnoj politici i njenim rezultatima.

“Svi smo mi Gaga. Svakoga od nas koji nije po volji Đitleru i Đitlerki dozvoljeno je loviti. Samo, pre nego što krenu, morali bi, đilasovci, dobro da se prebroje i precizno da se izmere. Jer svaka batina ima dva kraja”

Pošto su, dakle, od predsednika Aleksandra Vučića uspešno u svojim medijima napravili ‘nečoveka’, onoga koga je sada dozvoljeno loviti i protiv koga je dozvoljeno koristiti bukvalno sva sredstva, sada to isto pokušavaju da urade i sa svima ostalima, sa većinom građana Srbije, sa onima koji neće da podrže Đilasa i njegove. Drugosrbijanski rasizam već skoro osam godina svakoga dana nameće tezu po kojoj su svi oni koji ne misle kao žuta-ološ elita zapravo nedostojni, krezavi sendvičari, ljudske mizerije i bednici koji sve što govore i rade čine zato što su korumpirani, ucenjeni i plaćeni, pa kao takvi zapravo nemaju pravo glasa i treba im na svaki način ukinuti mogućnost da odlučuju o kolektivnoj sudbini Srba i Srbije.

Svi smo mi, da li me pratite, Gaga. Svakoga od nas koji nije po volji Đitleru i Đitlerki dozvoljeno je loviti. I svako ko krene stopama, pardon, pesnicama Bjelogrlića može da računa na medijsko-politički orden u vidu ‘zlatne ruke’.

Samo, pre nego što krenu u to svoje finalno rešenje, morali bi, đilasovci, dobro da se prebroje i precizno da se izmere. Jer svaka batina ima dva kraja. Svaka akcija ima reakciju. Svako ko je napadnut ima pravo na samoodbranu. Svako ko krene da bije mora da ima na umu da bi na kraju on mogao da završi prebijen, svaki lovac može da bude i lovina.

Ne pretim, ne prizivam. Samo opominjem. I molim Boga da opameti sve ludake koji bi da Srbiju gurnu u novo, veliko zlo.

Izvor: Informer.rs