Kakav dan je pred nama, šta kažu zvezde? Ko će danas biti srećan i uspešan, a ko će imati probleme i neprilike?

OVAN

Na pravi način uspevate da izađete na kraj sa poslovnom problematikom. Voljena osoba i vi danas možete razgovarati o zajedničkim planovima za kraće putovanje. Možda već tokom ovog vikenda. Dobro raspoloženje tokom celog dana.

BIK

Napravili ste dobar plan aktivnosti i imate nameru i da ga se pridržavate. Ovo će vam uglavnom polaziti za rukom, a ako i bude nekih sitnih promena, to se neće drastičnije odraziti na vas. Dan je dobar za kontakt sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Pokušavate da neke situacije okrenete u svoju korist i više je nego verovatno da ćete u tome i uspeti. Ako neko bude pokušavao da vas uslovljava, brzo ćete mu pokazati njegovo mesto. Neko vam se uvlači u misli i ne možete da se otrgnete privlačnoj snazi te osobe.

RAK

Napravite dogovor o privatnom ili dodatnom posliću, aktivirajte se oko ličnih obaveza koje ste zapostavili. Emocije vas jako drmaju i potrebno vam je da provedete vreme i sa voljenom osobom. Prilika za to će se i ukazati u večernjim satima.

LAV

Obavezali ste se na nešto i sada žurite da to i ispunite. Malo nervoze, ali uspevate da držite situaciju pod kontrolom. Još jedna rasprava sa emotivnim partnerom koja je od sitnice prerasla u komplikaciju. Do pomirenja će biti teško doći.

DEVICA

Neko vas danas može usloviti u smislu da možete dobiti posao ili projekat koji vam odgovaraju, ali ćete zato imati izuzetno kratke rokove da to i završite. Vreme je da uvedete neke pozitivne promene u svoje emotivne odnose.

VAGA

Dobro uspevate da se organizujete i moći ćete da završite obaveze koje su vam od najvećeg značaja. Prija vam što drugi primećuju da se vaš odnos prema poslu promenio. Danas je moguće da se susretnete sa osobom koja vam je već neko vreme simpatična.

ŠKORPIJA

Neke lakše okolnosti su pred vama i osetićete rasterećenost. Moguće je da ste završili sa većim projektom i sada se opuštate. U odnosu sa emotivnim partnerom danas će biti teško dogovoriti se oko susreta. Druga strana je suviše zauzeta.

STRELAC

Informacije koje stižu su vezane za novi posao ili za vaš status u poslovnoj sredini. U svakom slučaju, imaćete razloga da budete zadovoljni. U susretu sa osobom do koje vam je stalo pokažite više takta, jer ste neodmereni u izjavama.

JARAC

Ne umete da manipulišete, idete iskreno i otvoreno i zato će vam smetati kada prepoznate lukavstvo u potezima ljudi koji su blizu vas. Svako ima svoje metode i načine, nije na vama da osuđujete. Budite otvoreniji prema osobi koja vam se dopada.

VODOLIJA

Danas odredite ono što vam je najbitnije. Potrebno je da se aktivirate i organizujete, a koncentracija je bitan činilac svega ovoga. Moguće je da previše očekujete od emotivnog partnera, stavite sebe na njegovu poziciju pa vidite kako je to biti u njegovoj koži.

RIBE

Niste sebični i nikada vam nije žao da ono što znate podelite sa kolegama. Danas je moguće da vas neko na ovaj način malo i iskoristi, ali daleko od toga da vi toga niste svesni. Smetaju vam neke stvari kod voljene osobe, ali to prećutkujete.

Izvor: Prva.rs