Mlad Mesec sada je u lepom odnosu sa Uranom. To nam daje priliku da stvari radimo na nov način, da promenimo našu svest da budemo intuitivni i da svi probudimo onog malog genijalaca koji čuči u nama.

Kako će nam svima intuicija biti jako naglašena to je prilika da u sebi probudimo potpuno novo biće, evo kako će uticati na horoskopske znake.

Ovan

Vama ovaj Mlad Mesec donosi transformaciju u vašoj svesti ili će vam doneti iznenadnu promenu posla. Potreba da se nešto menja je jaka i vi je osećate. Moguća promena u načinu ishrane.

Bik

Vama ovaj mlad Mesec “drma” ljubav. LJubav prema deci , porodici , prijateljima ili partneru. Kako god promenu ćete imati u gore navedenim odnosima. Promene idu od nule do deset tj ili menjate odnos iz korena ili vam se odnos završava. Promene su na pragu.

Blizanci

Promene se dešavaju u kući tj porodici. Najpre će biti odluka da odete iz primarne porodice, da se odselite i počnete samostalan život ili život sa partnerom u novom stanu i novom okruženju.

Rak

Vama predstoje životni preokreti. Polako krećete u nešto novo, vaša svest se menja i počinjete da imate potpuno drugačiji odnos sa bliskim i neposrednim okruženjem. Predstoji vam kraći put.

Lav

Vama se malad Mesec najviše odražava na karijeru tj promenu u smislu finansija i napredka. Kod nekih će doneti promenu radnog mesta unutar firme sa većim primanjima a kod nekih potpunu promenu i pokretanje novog biznisa.

Devica

Vama ovaj mlad Mesec donosi emotivne promene. Sada je vreme da okrenete novi lista, da sve što vas opterećuje prekinete . Neke Device se vraćaju na staro ali samo kao potvrda da im to više ne treba u životu.

Vaga

U vama bujaju misli i emocije već neko vreme i sada ovaj mlad Mesec sve to tera napolje. Sada dolazi do vaše unutrašnje emotivne promene i kada dopustite da se da se desi vi dišete novim plućima.

Škorpija

Vama će se dešavati promene koje se odnose na prijateljstvo. Sada ćete podvući crtu i raščistiti sa nekim ljudima. Takođe, upoznaćete i nove prijatelje koji vam unose dah svežine u život i preko njih ostvarujete svoje želje i nadanja.

Strelac

Polje karijere vam je naglašeno. Slede neokekivana dešavanja i promene ali samo na bolje. Preko muških prijatelja tj kolega dobijate informacije koje menjaju vaš tok karijere, pišu Novosti.

Jarac

Ovaj mlad Mesec neće puno remetiti vaš svakidašnji život i vaše navike. Vama se otvara mogućnost upoznavanja novih ljudi i kraćih putovanja što vam donosi osveženje u memtalnom smislu.

Vodolija

Vama je naglašeno polje transformacija, tuđeg novca kao i skrivenih dubokih misli. Bićete usmereni na neke daleke stvari, neke ljude koji više nisu sa vama. To vam donosi potrebu da se osmaite i da radite na duhovnoj snazi.

Ribe

Vama je naglašeno polje ljubavi tj partnerskih odnosa. Sada je vreme za one koji su u vezi da stupe u brak, da prošire porodicu i da grade svoj dom. Oni koji su slobodni neka očekuju novog partnera sa kojim će veza biti dinamična i ispunjena ljubavlju. Lep period je pred vama.

Izvor: prva.rs