Kakav utorak je pred nama? Šta kažu zvezde?

OVAN

Toliko će biti sitnih nerviranja, sitnih obaveza, razgovora, trčanja i žurbe, da ćete jedva dočekati kraj radnog vremena. Brz i naporan tempo dešavanja. U emotivnom segmentu – približili ste se osobi koja vas vrlo zanima.

BIK

Imate osećaj da pričate u prazno i da niko ne sluša vaše predloge. Iritira vas situacija, ali trenutno ne možete uraditi ništa posebno, sem pokušavati i dalje. Voljena osoba je u nekim svojim akcijama i planovima.

BLIZANCI

Čini vam se da što više žurite, situacije se sve više odugovlače. Ne dozvolite da vas hvata nestrpljenje, tako samo možete napraviti greške. Nećete uspeti da ostvarite pravu komunikaciju sa osobom koju simpatišete.

RAK

Iako još uvek niste uspeli da sredite neke situacije u poslovnom segmentu, ipak ćete danas imati razloga za radovanje. Mogućnost i za manji novčani priliv je pred vama. Danas možete reći partneru nešto što već dugo priželjkujete.

LAV

Sada malo žalite zbog prilika koje ste propustili, ali trenutno ne možete uraditi ništa povodom toga. Zadovoljite se onim što imate. Previše obraćate pažnju na mišljenja drugih – ne dozvolite da vam oni „kroje“ odnos sa voljenom osobom.

DEVICA

Danas ćete prionuti na posao, jer više ne želite da otežete neke situacije i dogovore. Jasnije sagledavate dešavanja u poslovnom segmentu i ne brinete se toliko kao u prethodnim danima. Flertovanje preko posla, čak stoji i mogućnost tajnog susreta.

VAGA

Ne trčite pred rudu kada su neki dogovori u pitanju. Morate da budete malo proračunati, da razmislite, nemojte automatski pristajati povučeni obećanjem dobre zarade. Neraspoloženje zbog previše statičnosti u emotivnom životu.

ŠKORPIJA

Prijatelji su vam danas od pomoći i sigurno je da ćete uz njihovu podršku uspeti da rešite neki problem u poslovnom segmentu. Čini vam se da se sve ono što se vezuje za kontakt sa osobom koja vam se dopada, odvija suviše sporo.

STRELAC

Dan će vam početi naporno, i postoje tendencije da će se u tom maniru i nastaviti. Svi danas nešto zahtevaju od vas. Niste raspoloženi za posebne društvene aktivnosti, više će vam prijati da budete sa partnerom u tišini i miru, kod kuće.

JARAC

Polako se slažu kockice po pitanjima koja su vam bitna. Bićete vrlo zadovoljni onim što danas postignete. Iako vam prija tišina i samoća, možda biste ipak trebali da izađete „među ljude“. Društvo prijatelja i bliskih osoba vam odgovara.

VODOLIJA

Nije baš neki momenat da pokrenete pitanja koja vas interesuju, jer je više nego izvesno da ćete naići na velike prepreke. Ostavite ovo za neki drugi dan, ili čak – sledeću nedelju. Emotivno – mnogo priče, ali akcija – vrlo slaba.

RIBE

Iako će vam današnji dan teško pasti zbog opterećenosti obavezama, ipak je ovo dobar trenutak da završite neke poslove i dogovore. Sa emotivnim partnerom – više se angažujte, previše ste se oslonili na inicijativu druge strane.

Izvor: prva.rs