Manekenka Sofija Milošević uživa s porodicom u Španiji, odakle je objavila fotografije u bikiniju kojima je sve oduševila.

ofija je za ovu priliku pozirala u minijaturnom roze bikiniju na terasi i baštenskoj garnituri i tom prilikom pokazala zanosnu i izvajanu figuru, koja je mnoge ostavila bez teksta.

– Ljeto se ne završava – napisala je Miloševićeva pored slika na kojima je vidimo dok se uvija na krevetu, ali i isteže na terasi.

 

“Predivna si”, “Kao da se nisi porodila”, “Tijelo za medalju”, “Blago Joviću”, “Prava si mačka”, “Odlično izgledaš”, neki su od komentara.

Podsjetimo, Sofija i njen partner, fudbaler Luka Jović, sa kojim manekenka ima sina Alekseja, planirali su svadbu za ovu godinu, međutim, zbog pandemije korona virusa riješili su da pomjere vjenčanje.

– Iako se stvari polako vraćaju u normalu i situacija sa pandemijom se poboljšava, odlučili smo da ipak sačekamo sljedeću godinu i budemo apsolutno sigurni da nikoga ne izlažemo riziku. Uz sve to, svi znamo da je organizacija vjenčanja dug proces, tako da uskoro krećemo da se bavimo time i ako Bog da, sljedeće godine u ovo vrijeme ćemo biti vjenčani – rekla je manekenka ranije, piše Telegraf.

Srpskainfo