Zamjenik predsjednika SDS-a Milan Radović pojavio se danas ispred RTRS-a gdje je Draško Stanivuković govorio o poslovanju SNSD-ovog odbornika Srđana Amidžića.

Tako je Stanivuković uz njegovu podršku pominjao i “Euros osiguranje”, govoreći o navodnim manipulacijama, ali ni sadašnji gradonačelnik Banjaluke ni zamjenik predsjednika SDS-a, nisu ni riječi rekli o ulozi Radovića u ovoj firmi.

Naime, u Rješenju o registraciji “Euros osiguranja”, koje je u posjedu ATV-a, jasno se vidi da je Radović sa 125 hiljada maraka, odnosno pet odsto početnog kapitala, učestvovao u osnivanju ove firme.

Zaboravio je Radović tokom svog lažnog moralisanja da spomene i da je 2018/2019 godine prodao akcije i napustio “Euros osiguranje” koje je pokrenuo zajedno s ljudima koje je danas optuživao Stanivuković.

Zanimljivo je da je takozvani tim za reviziju propustio da navede da je u vlasništvu pomenutog osiguravajuceg društva bio i Radovića, koji je kao i drugi akcionari učestvovao u vođenju i tržišnom pozicioniranju firme “Euros”.

Tokom jeftinog prikupljanja političkih poena Radović je govorio da će se boriti za “pravedan sistem” i da ne treba manipulisati narodom, da bi potom i sam učestvovao u jednom primjeru manipulisanja ne spominjući da je učestvovao u pokretanju “Euros osiguranja” koje je bilo na meti takozvanog tima za reviziju.

Izvor: ATV