Pripadnici Policijske uprave /PU/ Prijedor tokom proteklog vikenda pronašli su i oduzeli dva putnička automobila koja su otuđena na području ove uprave, saopšteno je danas iz ove uprave.
U Poljavnicama kod Novog Grada pronađen je “folksvagen polo” čije je otuđenje prijavljeno 24. avgusta, a protiv osumnjičenog lica M.A. iz Novog Grada Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo krađa.

Vozilo “džeta” sa nepripadajućim registarskim oznakama oduzeto je od lica M.G. iz Prijedora nakon što je utvrđeno da je u Čejrecima kod Prijedora prouzrokovalo saobraćajnu nezgodu slijetanjem sa kolovoza, te da je vozilo prethodno otuđeno.

Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor će protiv M.G. biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Od M.Š. iz Novog Grada, višestrukog počinioca prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, policijski službenici privremeno su oduzeli “golfa”, utvrdivši da upravlja vozilom pod dejstvom alkohola, a slijedi podnošenje zahtjeva nadležnom sudu za pokretanje prekršajnog postupka.

Izvor: Agencije