Svaki dan je neka nova priča. Od vas mnogo zavisi kakva će cela knjiga biti. Usresredite se na prave stvari. Evo kakva sreda je pred nama.

OVAN

Pred vama su podsticajni momenti, kada je potrebno angažovati se u poslovnim, ali i emotivnim relacijama. Odlično se razumete sa ljudima i iskoristite ovo vreme da napravite neke jake dogovore i predočite svoje ideje. Emotivno odlično.

BIK

Ovako dobrim rezultatima u poslovnom segmentu, čak ste i vi iznenađeni. Istina je da ste se nadali da će sve proći dobro i da će nadređeni primetiti vaše angažovanje, ali sve je prošlo bolje od očekivanog. Iskoristite ovaj dan i u emotivnom segmentu.

BLIZANCI

Moraćete više da se potrudite oko svega što želite da pokrenete, ali vam je uspeh zagarantovan. Ne žalite truda i samo hrabro napred. Pravo je vreme da se aktivirate oko osobe koja vam se dopada. Sa zadovoljstvom će učestvovati u komunikaciji sa vama.

RAK

Nekim svojim postupkom isprovocirali ste kolegu I pokvarili vaš odnos. Koliko god da ste besni na sebe, nemojte dozvoliti da se iznervirate. Svako čudo za tri dana. Oraspoložiće vas susret sa voljenom osobom u toku večeri.

LAV

Danas ste u mutnjikavom raspoloženju i nikako da se aktivirate na pravi način na poslu. Sve ćete odrađivati ofrlje i nije ni čudo što ćete napraviti par grešaka, koje ćete morati da ispravljate odmah. U odnosu sa voljenom osobom – odlična energija.

DEVICA

Istina je da imate mnogo obaveza, ali sa njima ćete uspeti da se izborite bez većih problema. Ono što vam daje snagu i polet je susret sa jednom osobom koji ste dogovorili u popodnevnim satima. Jako ste dobro raspoloženi i jedva čekate kontakt.

VAGA

Moraćete više da se angažujete oko jednog dogovora, ali ćete biti zadovoljni kada uspete da ostvarite ono što ste i očekivali. Iako ćete dosta vremena utrošiti, raspoloženje vam je dobro i bilo bi divno kada biste ga podelili sa nekim dragim ljudima.

ŠKORPIJA

Poslovne priče se odvijaju nekim normalnim tokom, morate da se malo više angažujete oko nekih papira ili dogovora, ali sve u svemu – mirno more je pred vama. Ono što jedva iščekujete je tajni susret koji ste ugovorili u toku popodneva ili večeri.

STRELAC

Rešili ste da se više angažujete oko zaostalih poslova. Nije vam baš pravo što je ovo opet palo na vaša leđa, ali šta sad…Dobro se razumete sa šefovima, i nećete propustiti da naglasite svoju ulogu u ovome. Emotivni partner se ponaša malo hirovito.

JARAC

Smatrate da u dogovorima i poslovima kasnite, ali trenutno ne možete da uradite ništa da biste popravili situaciju. Voljena osoba smatra da biste trebali više da se angažujete oko nje, ali vi trenutno niste u raspoloženju za to.

VODOLIJA

U brzini pravite greške. Prihvatate neku ponudu, bez proveravanja šta se od vas zapravo traži i na koji način će vam biti plaćeno, a posle se žalite kada dobijete manje od onoga što ste očekivali. Emotivno – pokreće vas komunikacija sa nekim.

RIBE

Odličan dan za privatnike, odličan dan za poslove u ličnom angažmanu. U suštini – odličan dan za zaradu. Možda nećete imati vremena za voljenu osobu, što bi bilo baš šteta, jer bi proveli odlično vreme zajedno….

Izvor: Prva.rs