Ne znam odakle da počnem i da li se ovo uopšte može opisati riječima, jer ovo je nešto što nema cijenu, poručio je džudo šampion Nemanja Majdov nakon vjenčanja o kojem bruji cijeli region.

Srpski džudista se zahvalio svima koji su došli na vjenčanje, a posebnu zahvalnost je pokazao Novaku Đokoviću i Miloradu Dodiku.

 

– Hvala vam prijatelji moji, posebno veliko hvala mom prijatelju i bratu, šampiončini Noletu, i mom dragom predsjedniku Dodiku, koji je došao sa svojim sinom Igorom, što su izdvojili vrijeme za nas, veselili se i pjevali zajedno i učinili nase veselje nezaboravnim – napisao je na Instagram nalogu Nemanja Majdov.

On je poručio da je osjećaj bio nevjerovatan, kao u bajci, prepunoj sreće i veselja.

– Takođe ne mogu a da ne spomenem, na dan našeg vjenčanja me se sjetio i moj prijatelj predsjednik Vučić, koji me je nazvao tog jutra, poslao telegram i uljepsao mi dan njegovom paznjom – rekao je Majdov.

On je dodao da je cijeli događaj bio nešto što će pamtiti do kraja života i nešto o čemu će pričati svojoj djeci.

– Ovo mi je bio najljepši dan u mom privatnom zivotu, privilegija i čast. Čovjek je bogat onoliko koliko ima prijatelja. Slava Bogu za sve, volim vas – poručio je srpski šampion.

Izvor: Srpskainfo