Pred fudbalerima Rudar Prijedora su dvije izuzetno važne utakmice. Ekipa trenera Nikice Milenkovića igra protiv direktnih rivala u borbi za opstanak. Prvo će gostovati kod Leotara (srijeda, 16 časova), a zatim će dočekati Radnik iz Bijeljine.

Trener Nikica Milenković ističe da je ekipa Rudara svjesna šta ih očekuje u Trebinju i da je period iskoristio kako bi ispravili nedostatke koje je pokazala kod prekida u Mostaru.

– Igramo protiv dobre ekipe, pokazali su to protiv Sarajeva u gostima. Kad pobijediš na strani sigurno je da imaš kvalitet i karakter. To znači da moramo u Trebinju biti bolji nego u Mostaru. Da kroz pravi pristup, agresivnost ne dozvoli da zakasnimo na pokrivanju rivala kod prekida i da imamo inicijativu i da pametno trčimo.Sve je do pristupa igramo utakmicu gdje moramo da napravimo pozitivan rezultat. To je naša liga moramo pokazati da smo pravi , jer i Leotar ima isto bodova i oni hoće da potvrde pobjedu koju su ostvarili na gostovanju. Dobiće nas samo ako budemo imali loš pristup. Trenutno najvažnija nam je ova utakmica. Atmosfera u ekipi je radna nastojimo da se izdignemo nakon poraza, da vidimo gdje su naše greške kad su prekidi u pitanju i da to ispravimo. Treba nam veća disciplina i koncentracija. Da imamo mirnoću kad imamo loptu. Vjerujem u momke i pozitivan rezultat u Trebinju – rekao je on Milenković.

Defanzivac Ilija Danilović se vratio u tim.

– Sigurno da su momci dobro radili i nastojali da ispravimo greške iz prošlog duela iako nemamo mnogo vremena. Spremni smo za meč očekujemo pozitivan rezultat. Respektujemo Leotar, ali se nadamo uspješnom gostovanju –poručio je Danilović.

Izvor: Srpskainfo