Nakon što su mediji naklonjeni Drašku Stanivukoviću danima objavljivali kako gradonačelnik Banjaluke provodi neradni dan jašući konje, evo kako izgleda “radni” dan gradonačelnika najvećeg grada Srpske.

Brojni korisnici društvenih mreža koji su već vidjeli ovaj snimak, ističu kako “nema puno razlike između radnog i neradnog dana”, te kako je gradonačelniku “njegova pozicija samo za zabavu”.

Podsjećamo, u javnosti se pojavio video-snimak na kojem se vidi kako Olga Babić, zaposlena u Gradskoj upravi Banjaluka, jaše gradonačelnika Draška Stanivukovića, koji joj objašnjava kako da nauči da “jaše konja”.

Oglasili su se i iz SNSD-a te ističu da im je “žao što je Banjaluka postala predmet ismijavanja, ne samo Banjalučana već i regiona”

“Ovo je još jedan u nizu skandala koji su potresli naš grad Banjaluku i gradsku upravu. Meni je žao što je grad Banjaluka postao predmet ismijavanja, ne samo Banjalučana i ljudi koji gledaju ove snimke nego uopšteno regiona koji bruji o ovakvim stvarima. Definitivno mi je krivo zbog takvih stvari i ne mogu vjerovati da neko ko obavlja ovako visoku funkciju sebi dozvoli ovakve stvari”, rekao je predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić.

“Potpuno je jasno sada o kakvom gradonačelniku i njegovom kabinetu se radi. Snimak koji se pojavio u medijima na kojem saradnica Draška Stanivukovića njega jaše kao konja i to u kancelariji, za koju se iskreno nadamo da nije u kancelarijama Gradske uprave, govori o neozbiljnosti gradonačelnika i činjenici da je u Gradsku upravo doveo svoje drugare da se igraju sa gradom i narodom. Poručujem Drašku Stanivukoviću da može slobodno da ga jaše koliko hoće, ali da on sjaše s naroda i prestane da nas sve sramoti. Dok se igra konjića, grad Banjalika postaje slučaj kojeg sada mnogi i ismijavaju”, poručio je Dragoslav Topić, šef Kluba odbornika SNSD-a Banjaluka.

Izvor: ATV