Kakav dan je pred nama? Kome će danas sve iću od ruke, a ko će ipak morati da se pomuči. Da vidimo, šta kaže najnovija astro prognoza?

OVAN

Bićete vrlo pažljivi u svom pristupu poslovnim obavezama. Svesni ste da vas čeka mnogo toga, a ne želite da napravite propust. U drugom delu dana, naročito u večernjim satima, stoji umor. Partner će vam uneti pozitivnu energiju i popraviti raspoloženje.

BIK

Biće vam potrebno svo vaše znanje i iskustvo, kao i odmeren pristup obavezama, da biste lakše izašli na kraj sa situacijama koje ovaj dan donosi. Večernji sati su idealni za kućno okruženje i bliske ljude oko vas. Posvetićete se i porodičnim pitanjima.

BLIZANCI

U poslovnom okruženju bićete na usluzi kolegama i spremni na ustupke da bi sve funkcionisalo kako treba. I u emotivnom segmentu ćete se potruditi da oraspoložite voljenu osobu sitnim znacima pažnje. Možda je obradujete i nekim poklončićem.

RAK

Držite se dobro u okolnostima koje vam ne prijaju, istrajavate jer ste svesni da još uvek nije vreme za konkretniju akciju. Ne reagujte odmah na informacije koje dobijete, prvo ih proverite. Ono što vam voljena osoba pruža trenutno vam nije dovoljno.

LAV

Pokušavate da procenite saradnike. Potrebno vam je da budete sigurni na koga možete računati. Ne povlačite rizične poteze, nije vreme za to. Neko pokušava da privuče vašu pažnju. Trenutno niste spremni da pokažete da ste zainteresovani.

DEVICA

Sa novim saradnicima sa kojima dolazite u kontakt pokazujete određenu nepoverljivost. Uporni ste da neke stvari dokazujete emotivnom partneru iako nemate pravih razloga za to. Moguće je da ste danas samo tvrdoglavi I loše volje.

VAGA

U prepodnevnim satima ćete verovatno biti neodlučni i nesigurni na koju stranu da se okrenete. Ako tražite neko rešenje ili trebate da donesete odluku, sačekajte popodne. Voljena osoba kao da je zaboravila na dogovor od pre nekoliko dana.

ŠKORPIJA

U poslovnom segmentu ćete biti otresiti, i saradnici vas mogu smatrati napornim i zadrtim. No, vi samo želite da posao bude odrađen kako treba i na vreme. Ako primetite da osobi koja vam je simpatična smetaju neke teme, potrudićete se da ih zaobiđete.

STRELAC

Koliko god se trudili oko nekih pitanja, moguće je da nećete uspeti da ih završite. Izgleda kao da se sve mora prolongirati za još neko vreme. Sumnjate da vam je voljena osoba rekla istinu oko nekog pitanja koje je vama vrlo važno.

JARAC

Spremni ste na izuzetne napore, a sve u cilju da vaše zalaganje i trud bude primećeno od strane saradnika. U vama se probudila ambicija, ali ste svesni da je za pravi uspeh potrebno strpljenje. Lako šarmirate osobe sa kojima dolazite u kontakt.

VODOLIJA

Imate podršku nekoga ko vam je bitan. Kroz razgovor sa ovom osobom možete saznati neke stvari koje vam mogu biti od velike koristi. Komunikacija sa osobom koja vas privlači ispunjava vas optimizmom i pozitivnom energijom.

RIBE

Možda ćete morati da napravite neko kompromisno rešenje, da bi posao koji ste otpočeli bio završen na vreme. Nije vam milo, ali prilagodljivost je sada neophodna. Zbunjeni ste partnerovim ponašanjem, kao i njegovim promenama mišljenja.

Izvor: prva.rs