Сарајево - Сњежана Новаковић Бурсаћ

Predsjedavajuća Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu PS BiH Snježana Novaković Bursać reagovala je na današnju izjavu direktora Agencije za lijekove BiH Aleksandra Zolaka.

“Ne znam, i nadam se da nikad neću saznati kakva muka, cilj ili bilo šta drugo može nagnati čovjeka da nešto ovakvo izjavi – da izjavom poništi sebe, svoju struku, svoje kolege, svoj rad. Žao mi je kolega Zolak. Imam osjećaj da ne znaš šta radiš. Ili znaš pa moraš”, napisala je Novaković Bursać na svom Tviter nalogu.

Podsjećamo, u svojoj izjavi Zolak je poručio Sanji Vulić da “umjesto da zadnjih dana priča to što priča, bolje da ode u najbližu crkvu i zapali svijeću za pokoj duše onom srpskom narodu koji je nestao po bolnicama širom Republike Srpske zadnjih pet, deset, ko zna koliko godina… Nestao, zato što u njima nije dobio ono po šta je u muci i nadi dolazio – lijek”.

“Politička borba, izbori, kampanje, tužbe, žalbe, dokazivanja – sve na jednu stranu, ali ovakvo grozno uopštavanje, optuživanje cjelokupnog bolničkog sektora u Republici Srpskoj za „nestanak srpskog naroda“ u proteklim godinama i decenijama se ne može ničim racionalnim objasniti”, napisala je Novaković Bursać.

Izvor: Banjaluka.net