Kome će se ovog četvrtka osmehnuti sreća? Kako su vam zvezde danas naklonjene?

OVAN

Danas vam može biti ponuđena poslovna saradnja ili posao ako ste nezaposleni. Možda ova ponuda baš i nije san snova, ali je trenutno najbolja prilika za vas. Jaka potreba za sigurnošću u emotivnim odnosima. Susret sa simpatijom u toku dana.

BIK

Danas je naglašena vaša potreba za isticanjem i većom aktivnošću. Ne odustajte od onoga što ste isplanirali. Voljena osoba vas može podsetiti na obećanje koje ste joj dali. Pravi je trenutak i da ga ispunite.

BLIZANCI

Ciljeve koje ste postavili i isplanirali sada možete početi i da ostvarujete. Nećete se zadovoljiti polovičnim rezultatima. Novi emotivni podsticaj daje vam snagu i donosi dobro raspoloženje. Nadate se skorom susretu sa ovom osobom.

RAK

Da biste završili sve što ste planirali, biće vam potrebna bolja organizacija nego inače. Možda je najbolje da odredite ono što je prioritetno i krenete od toga. Neko vas može iznenaditi promenom ponašanja. Do sada ste ovu osobu gledali kao prijatelja.

LAV

Posvećujete previše pažnje nebitnim sitnicama a ne fokusirate se na ono što je zaista važno u poslovnom segmentu. Samo ćete sebi nepotrebno nabaciti više posla. Iako neko ne reaguje na vaše pokušaje, niste spremni tek tako da odustanete od ove osobe.

DEVICA

Poslovni segment je naglašen i biće vam potrebna veća organizovanost i brzina da biste mogli da završite sve ono što ste započeli. Mogućnost neočekivanog finansijskog priliva. Voljena osoba smatra da preterujete u nekim svojim zahtevima.

VAGA

Odličan dan u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Aktivirajte se oko svega što vam je važno, jer danas možete ostvariti značajniji progres. Nemojte biti iznenađeni ukoliko baš danas upoznate osobu koja će na vas ostaviti veliki utisak.

ŠKORPIJA

Ne sviđa vam se što nikako ne možete da kontrolišete neke situacije u poslovnom segmentu. Svesni ste da kolege prebacuju deo obaveza na vas. Trudite se da i u ovakvim uslovima funkcionišete. Zabrinuti ste zbog emotivnog partnera.

STRELAC

Nemate sve informacije koje su vam potrebne, a imate utisak da kolege neke stvari i ne žele da dele sa vama. Ukoliko ste u lošijem odnosu sa partnerom, danas će se u većoj meri pokazati razlike u razmišljanju između vas dvoje.

JARAC

Neka sitnija razmimoilaženja su moguća u odnosu sa saradnicima, ali ovo ne bi trebalo da vam donese veći problem. Najsrećniji ste kada vidite zadovoljstvo i osmeh na licu osobe koju simpatišete i trudićete se da je odobrovoljite.

VODOLIJA

Svesni ste da su se neke situacije okrenule u vašu korist i osećate se dobro. Sve funkcioniše po planovima. Pozitivna inspiracija i za nove poduhvate. Osobu koju priželjkujete pokušavate da očarate i zavedete. Druga strana reaguje na vas.

RIBE

Danas možete povući značajnije poteze čije biste rezultate trebali da vidite odmah. Promena u vašem pristupu nateraće neke od najbližih kolega da se zamisle. Pokušavate da iščačkate partnerovo raspoloženje po nekim pitanjima.

Izvor: prva.rs