“Nije poenta šta si ti radio i ko si, poenta je da ako se 2. (oktobra) ne skupi dovoljan broj ljudi. Ti, Selak i Stanivuković… Šta su radili Selakovi ljudi na Vlašiću, ko je preuzeo eksploziv i za šta će služiti taj eksploziv?? To je informacija iz prve ruke. Ako ne bude dovoljan broj ljudi, ići će se na to da se ubije par ljudi, da se režim optuži”, navodi Goran Suvara na snimku koji od sinoć kruži društvenim mrežama, a koji možete poslušati i na našoj stranici.

“Čujem tebe, Radoviću, da će vlast uraditi sve da skrenu temu s afere kiseonik, neke odluke Ustavnog suda. Sad ja slušam šta pričaš, ti pričaš o manipulacijama, moj Milane, ima li se obraza? Ti reče ‘naši očevi se borili za Republiku Srpsku i mi se borimo za Republiku Srpsku’, ti reče da se ne boriš za lične interese. Imam sve i jedan snimak kad smo se sastajali i sve i jednu poruku koju smo razmijenili na viberu, imam sve i jedan razgovor s Milom Radišićem 2015. godine. Imam i tvoje mišljenje, šta SDS misli o Drašku Stanivukoviću. Imam i onu kad ti kažeš za Jelenu (Trivić) ‘Jesi vidio kako ti leže na rudu’, i to ću objaviti. Imam i za rusku mafiju, što si rekao”, kaže Goran Suvara na audio snimku.

“Sad slobodno pozovi svoje, rusku mafiju, CIA, BIA, iziđi pred narod i to reci. Reci tom narodu koliko si uzeo para što se gradila zgrada Mile Radišića, 450.000 evra na ruke, jer si ga ti finanisirao”, poručuje Suvara.

Izvor: Agencije/ATV

 

 

Izvor: Agencije/ATV