A kakva je vaša astro subota?

OVAN

Ako morate da odradite komplikovaniju obavezu – sigurno je da ćete otaljati posao jedva čekajući da što pre pobegnete. Imate vi svoje planove, a oni ne uključuju sedenje u kancelariji i jedne te iste ljude oko vas. Uživajte u ostatku dana.

BIK

Trebaće vam dodatne informacije u vezi projekta koji ste započeli ili koji vam je od skora ponuđen. Pomoć će vam ponuditi stariji kolega. U emotivnim odnosima biće variranja i povremenih napetih trenutaka. Ipak, lako ih možete rešiti.

BLIZANCI

Danas ćete se suočiti sa komplikovanijim situacijama na poslu. Taman da vam ova subota, ili makar njeni prepodnevni sati, prođu u nerviranju i razmišljanju. Sa emotivnim partnerom naći ćete kompromis po nekim pitanjima.

RAK

Razmišljate da li je moguće da su neke sitnice uspele da vam promaknu. Ne razmišljajte preterano o tome, ispravite. Imate popodne i veče koji mogu biti ispunjeni odličnim trenucima sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam se dopada.

LAV

I vama bi bilo bolje da ovaj dan provedete u odmoru, uživanju ili opuštanju. Za neke velike zadatke niste, jer ste umorni, a iskreno – nemate ni dovoljno koncentracije za neke ozbiljnije probleme na poslu. Zato – pravac rekreacija, posao neka sačeka.

DEVICA

Jedan poslovni problem završavate u poslednjem momentu, kada ste već mislili da nećete uspeti. Imate razloga za zadovoljstvo, a obradovaće vas i pozitivna kritika od strane nadređene osobe. Razmišljajte o nekim lepim stvarima sa voljenom osobom.

VAGA

Malo ste nepoverljivi prema novim kolegama, čini vam se da im ne možete ostaviti u zadatak iole važnije stvari, pa ćete se lomiti da odradite sve na vreme. Imate pomoć a ne koristite je. Dopada vam se da se pomalo poigravate sa jednom osobom koja vas simpatiše.

ŠKORPIJA

Nesigurnost koju ćete osećati brzo ćete smeniti izuzetno podsticajnom energijom. Iako niste planirali da se bavite obavezama danas, one će se neplanirano otvoriti. Takođe neplanirano može doći i do značajnijeg susreta sa nekim ko vam je zanimljiv.

STRELAC

Bićete nešto nervozniji. Možda ste želeli da nekome izađete u susret i prilagodite se njegovom vremenu, a ova vas je osoba „ispalila“. Ako je u pitanju prijatelj, još ćete i progledati kroz prste, ali ako je emotivni partner – e, onda će sigurno biti svađe među vama.

JARAC

Nepoverljivi ste i skloni ste da informacije uopšte ne uzmete u obzir dok ne dobijete potvrdu od strane nadređenih. Pošto se to danas neće dogoditi, verovatno ćete još neko vreme biti u neizvesnosti. Emotivni partner je sumnjičav prema vama.

VODOLIJA

Sreća vas prati ovih dana što se posla tiče, ali danas ipak budite oprezniji. Postoji mogućnost za čudne i nedefinisane situacije, a vi ne biste trebali da uzimate učešće u dešavanjima. Povucite se i vidite kako će se stvari odvijati. Emotivni segment je odličan.

RIBE

Danas i nije baš najbolji dan da izađete nekom od kolega u susret, jer je više nego verovatno da će iskoristiti vašu dobrotu i natovariti vam svoje obaveze na vrat. Osobu koju volite podržavate u svim njenim planovima. Uživajte.

Izvor: prva.rs