Nakon najave skupštinske većine da neće prisustvovati Skupštini grada Banjaluka, iz Kabineta gradonačelnika stigao poziv za sastanak, a u toku sedmice biće održan još jedan”, rekao je predsjednik Skupštine Mladen Ilić.

“Nakon najave skupštinske većine da neće prisustvovati Skupštini Grada, iz Kabineta gradonačelnika je stigao poziv za jedan sastanak, koji smo održali jutros. Razgovarao sam sa gradonačelnikom o svim ovim problemima. Mislim da je jutrošnji sastanak jedan početak radnih sastanaka između skupštinske većine i gradonačelnika, svjesni da ni jedna ni druga strana, bez druge strane ne može napraviti ništa za Banjaluku, ni u svom ni u interesu građana Banjaluke, rekao je Ilić i dodao:

“Drago mi je da gradonačelnik odlučio da pozove skupštinsku većinu na sastanak koji će biti održan do kraja ove nedjelje i vjerujem da ćemo sa tog sastanka, za razliku od ovih prethodnih, izaći sa nekim konkretnim stvarima, stavovima i da ta skupština koja će početi u ponedjeljak i trajati te nedjelje, koliko god bude potrebno i da će proteći u nekom normalom tonu i razgovoru. Mislim da je želja svih nas da se taj rebalans budžeta, koji je na ovoj sjednici u formi nacrta, usvoji i da dobijemo rebalans, a nešto kasnije i budžet”.

Izvor: ATV