Nakon što je objavljeno da je Severina Kojić odustala je od angažmana na novom televizijskom projektu TV UNA, a koje se povezuje sa Miloradom Dodikom zbog negiranja genocida, uslijedile su burne reakcije javnosti na društvenim mrežama.

Srpski mediji jutros su na svojim naslovnicama i portalima “osuli paljubu” i pozvali vlasti da se Severini zabrani ulaz u Srbiju.

“Državo, zabrani i ovoj pljevaljki da uđe u Srbiju”, “Severina u kampanji protiv Srba”, “Severinu plaća srpska kladionica, a ona pljuje po nama” – samo su neki od naslova u medijima.

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik negirao je povezanost sa pomenutom televizijom i poručio da je i vlasnik nikada ne bi dopustio da Severina ima ikakav angažman zbog njenih uvreda upućenih poglavaru Srpske pravoslavne crkve patrijarhu Porfiriju.

Severina, koja u Srbiji zarađuje silne pare, tako se javno pridružila hejterima koji pokušavaju da optuže čitav srpski narod i žigošu ga kao zločinački i genocidan! I sve to možda i ne bi bilo toliko strašno da Severina dobar deo svoje karijere nije izgradila u Beogradu i Srbiji, gde i dan-danas redovno nastupa i pravi veoma posećene koncerte”, naveo je drugi medij.

Severinu kroz karijeru prati niz skandala. Mnogi kritičari poručuju da ju je proslavio pornografski snimak, dok su njene intimne fotografije ponovo objavljene u medijima.

Izvor: ATV