Sigurno ste bili u situaciji da gajite osećanja prema nekom, a da zapravo ne znate šta on oseća prema vama. Možda ste i pokušali da se poslužite nekim trikovima i navedete muškarca koji vam je osvojio srce da vam otkrije svoja osećanja. Pa opet, ostali ste praznih ruku.

Muškarci deluju kao veoma složena stvorenja, koja su retko u kontaktu sa svojim emocijama, što može da bude veoma frustrirajuće za jednu ženu. Ali nije baš tako…

ODGOVORITE NA POZIV NJEGOVOG GOVORA TELA

Obratite pažnju na govor njegovog tela. Bez da uopšte zna da to radi, on vam svojim držanjem može otkriti šta oseća prema vama. Ako je on u toku razgovora uvek okrenut ka vama i čini se kao da želi da vam bude blizu, to je dobar znak. Sve što treba da uradite jeste da odgovorite na njegov poziv, piše Ženski magazin.

IZRAZITE SVOJU ZAHVALNOST

Sjajan način da ga navedete da spusti svoj gard je da izrazite svoju zahvalnost. Pobrinite se da on uvek oseti da cenite stvari koje radi zbog vas. To će ga navesti da ima više samopouzdanja, i da se oseća prijatno u vašoj blizini.

NASTOJTE DA SE ZABAVITE U NJEGOVOM DRUŠTVU

Kako bi ga naveli da vam iskreno kaže šta oseća prama vama, trebalo bi da se pobrinete da mu uvek bude zabavno u vašem društvu. Na ovaj način ćete stvoriti neraskidivu vezu sa njim, koju će hteti da sačuva. A kada postanete za njega sinonim dobre zabave, on će postati otvoreniji prema vama.

IZRAZITE INTERESOVANJE ZA STVARI DO KOJIH JE NJEMU STALO

Još jedan odličan način da učinite da se on oseća ugodno u vašoj blizini jeste da izrazite interesovanje za stvari koje ga zanimaju. Kada se interesujete za sport koji on voli, za njegove naučne radove ili jednostavno za vrstu muzike koju sluša, vi mu pokazujete da želite da budete deo njegovog sveta. To mu pruža priliku da vam uzvrati na isti način.

BUDITE HRABRI I DIREKTNI

Ako ste isprobali sve gore navedeno, realno bi bilo da sačekate neko kraće vreme i pružite mu priliku da vam kaže šta oseća prema vama. Međutim, nema smisla čekati čitav život. Ako dođete do tačke kada se čekanje čini besmislenim, jednostavno skupite hrabrost, recite mu šta osećate i pitajte ga da bude iskren prema vama, i kaže vam kakve su vam šanse kod njega. Neće biti lako, ali ako mu se dopadate, znaćete to. S druge strane nećete gubiti vreme na nekog kome se ne dopadate.

Izvor: prva.rs