Nebojša Vukanović danas je otvoreno ucijenio još uvijek gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića da ukoliko ne podnese ostavku sutra do 16 časova da sam nije svjestan šta ga čeka i da će biti objavljene još eksplicitnije fotografije i snimci.

“Nisam mu ja Dodik da se sa mnom poigrava i bolje mu je ujutro čim ustane da napiše, potpiše i pošalje neopozivu pismenu ostavku, te je javno objavi, ili od 16:01 objavljujem sadržaje koji nisam želio ranije da objavim čuvajući ono malo što je ostalo njegovog dostojanstva, ne želeći da mu dodatno stavljam so na ranu, ali ako se ovako nastavlja grubo poigravati sa narodom i fingira ostavku onda je zaslužio da budem nemilosrdan bez trunke milosti i saosjećanja”, poručio je Vukanović.

Na ovu otvorenu prijetnju i ucjenu odgovorio je i Pavlović na današnjem skupu spominjući i lidera DNS-a Nenada Nešića.

“Gledam Vukanović prijeti da će nešto objaviti još o meni. Pa iznesi ako imaš obraz i čast, izađi Vukanoviću na izbore pa ćeš vidjeti kako ćeš otresti. I neki Nešić kao neka moralna gromada meni govori da ja treba da podnesem ostavku”, rekao je Pavlović.

On je danas na skupu poručio da ovu podršku nije organizovao SNSD, niti ijedna partija nego njegovi prijatelji koji su uz njega od djetinjstva i koji poštuju ono što on radi.

Ne samo da se postavlja pitanje kako Nebojša Vukanović raspolaže ovakvim snimcima i fotografijama, nego poslanik u NSRS otvoreno krši Krivični zakon Republike Srpske i ucjenjuje još uvijek gradonačelnika Prijedora.

Po Krivičnom zakonu, Vukanović zbog ove prijetnje i ucjene može krivično odgovarati.

Izvor: ATV