Dalibor Pavlović na večerašnjem skupu poručio je da Prijedor ide u izbore, a da je prava njegova slika grada u stanju stabililzacije i da je u njegovom mandatu isplaćen sav dug Prijedora.

“To je moj grijeh, to je ono što njima smeta”, rekao je Pavlović i poručio da oni koji vole Prijedor ne vjeruju u gluposti i da ne dozvole da “protuve koje samo tipkaju na telefonu unište grad”.

“Veliki broj predsjednika opozicionih partija je uprlo oči u Dalibora, gledajte, imate šta da vidite, čovjeka koji će sa sa vama do smrti boriti”, rekao je Pavlović.

“Ovaj grad mora ići bržim, boljim i jačim koracima. Zastaću na trenutak, pustiti ovim momcima da povedu grad u bolju budućnost. Ja ću biti uz njih. Ono što tražim od vas da se svi regrutujemo izađemo na nove izbore. Ja ću stati iza sljedećeg kandidata kojeg izabere naša koalicija”, poručio je Pavlović okupljenim i rekao da ako poštuju sve što je uradio do sada za Prijedor, da shvate da sada treba da se posveti svojoj porodici i zdravlju koje je ugroženo.

Izvor: ATV