Vršilac dužnosti načelnika odjeljenja za finasije grada Prijedor Maja Kunić kaže da je za svoje isključenje iz PDP saznala iz medija i da će odluku o žalbi donijeti nakon što dobije odluku stranke i pročita obrazloženje.

Kunićeva ističe da je bila dugogodišnji lojalan član PDP-a.

– Zaboljelo me je kao čovjeka to što niko od njih nije nazvao da pita zašto i kako, niti tražio objašnjenje, mislim da se nemam zašto pravdati. I dan danas poštujem politiku gospodina Mladena Ivanića, ali očito su neki drugi aršini u pitanju. Blago je reći da sam neprijatno iznenađena s obzirom da sam ja sa tim ljudima radila 20 godina i oni treba da znaju koliko sam lično uradila za PDP – rekla je Kunićeva.

Ona smatra da njeno prisustvu skupu podrške bivšem gradonačelniku Prijedora Daliboru Pavloviću, nije razlog za isklučenje iz partije.

– Zamjera mi se što sam izašla na protest da podržim gradonačelnika Pavlovića, prvo ne znam zašto se to politički smatra, jer to nije politički skup, a ja sam izašla kao čovjek njega da podržim kao čovjeka i kao neko ko zna šta je gradonačelnika Pavlović uradio kao prvi član našeg tima, šta je uradio u prošlih devet mjeseci – navela je ona.

Podsjećamo, Predsjedništvo PDP je isključilo Kunićevu iz stranke jer je u nedjelju prisustvovala skupu podrške Daliboru Pavloviću.

Izvor: Srpskainfo