Gradonačelnik Banjaluke je na snimku koji je objavio sinoć naglasio da su svi načelnici odjeljenja, odnosno potpisnici dobili rješenje o izolaciji, a prema informacijama naših izvora iz Gradske uprave, tu mjeru poštuju samo četiri od dvanaest službenika Gradske uprave.

ATV saznaje da mjeru izolacije poštuju Božana Šljivar, Boriša Mandić, Slavko Davidović i Vuk Višekruna. Ostalih osam potpisnika je, prema našim informacijama, na poslu, a među njima je i Siniša Štrbac, koji je na čelu Odjeljenja komunalne policije.

Interesantno je i to da je Draško Stanivuković na snimku, koji je nastao juče u kabinetu gradonačelnika, optužuje šefa Kluba poslanika SNSD-a za neodgovorno ponašanje i blokadu grada. To za šta on optužio druge, upravo na tom snimku je uradio i on. Dan nakon kontakta sa zaraženim osobama na zasjedanju Gradske skupštine, gdje su bila i dva člana PDP-a koji su pozitivni na virus korona, došao je na posao kako bi snimio video u kojem za sav svoj dosadašnji nerad i neuspjeh optužuje druge.

U pomenutom videu izrazio je zabrinutost i najavio da će otkazati sve naredne aktivnosti zbog izolacije, a ne tako davno je proveo gotovo mjesec dana na godišnjem odmoru, koji mu nije bio odobren.

Izvor: ATV