Najnovijom objavom na Tviteru saopštila je da će sve dokaze izneti javno!

Glumica Danijela Štajnfeld je u žižu javnosti došla kada je optužila za silovanje “moćnika iz filmske industrije”, Branislava Lečića, a kako je tužilaštvo zaključilo, njene optužbe su bile lažne.

360p geselecteerd als afspeelkwaliteit

Nakon dužeg vremena, Branislav Lečić se oglasio povodom ove afere, a tom prilikom je rekao:

Printscreen

 

– Ako ste videli i čuli sve ono što sam ja pokazao u slučaju Danijele Štajnfeld ni u jednom trenutku nisam imao nijednu lošu misao niti nameru, što je i dokazano, ta priča je izmišljena, ali uradio sam nešto zbog čega me je sve ovo koštalo. Apsolutno smatram da se nisam bavio time čime sam se bavio ne bi mi se ovo desilo – izjavio je glumac.

Međutim, pošto mu je naneta velika šteta u smislu ugleda, Lečić je indirektno saopštio da razmišlja o kontratužbi:

Lečićevi dokazi o spornoj noći bili su neoborivi, što je potvrdila i zvanična presuda, kao i odbcivanje žalbe glumice. Tada je za medije izjavio:

– Namerno sam doneo dokumenta da vidite do koje mere je tužilaštvo i policija detaljno ispitivalo slučaj. Sada je sve jasno i pred zakonom, ali je meni lično naneta velika šteta i ono što me sada zanima je koji su mehanizmi da umanjim posledice lažne prijave. To će raditi organi i sud, oni su za to zaduženi i ne želim da govorim javno o tome – jasno je rekao Lečić.

Na ovaj komentar Danijela mu nije ostala dužna, pa je u najnovijoj objavi na Tviteru najavila nastavak rata:

– Ne možeš da me tužiš jer znaš da ćeš da izgubiš. Jer si me silovao. Gomilu dokaza je tužilaštvo zanemarilo i diskreditovalo. Šta ti je trebalo sada da lažeš, valjda iz želje da Srbija čuje ceo snimak? Želja će ti se ostvariti.

Danijela ne želi da odustane od borbe, a li će stvarno objaviti i ceo snimak, ostaje nam da vidimo u danima pred nama.

Izvor: ALO