Grad Banjaluka ima problema sa organizacijom proslave Nove godine na otvorenom zbog nedostatka sredstava, a pojedini predstavnici SNSD su predložili gradonačelniku Drašku Stanivukoviću da taj problem riješi tako što će angažovati… pjevačicu Tanju Savić!

ef Kluba odbornika SNSD u Skupštini grada, Dragoslav Topić, izjavio je da je u neformalnom razgovoru s gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem predložio da za Novu godinu „dovede pjevačicu Tanju Savić“.

– Mislim da bi ona bila idealno rješenje. Pretpostavljam da bi došla i besplatno, jer Grad Banjaluka ima određenih problema s finansiranjem estradnih nastupa. Mislim da bi i njemu bilo drago da njih dvoje u ponoć otvore šampanjac u gradu na Vrbasu – kazao je on sa blagim osmijehom na licu.

licu.

 

Sličan prijedlog je došao i od predsjednika Skupštine grada Mladena Ilić, samo što on nije bio toliko konkretan kao njegov stranački kolega Topić.

– Imamo situaciju da Grad Banjaluka želi da u novembru nađe estradnog umjetnika koji će pjevati za doček Nove godine. Poštujem  poznanstva gradonačelnika sa pjevačicama i možda će neka od njih njemu izaći u susret i besplatno pjevati za Novu godinu. Ako nedostaje novca za organizaciju proslave, gradonačelnik se mogao obratiti Skupštini grada i zatražiti realokaciju sredstva kako se ne bi ovo dogodilo – kazao je Ilić i ocijenio da je organizacioni odbor za proslavu Nove godine lakrdija.

Ovi prijedlozi su očigledna aluzija na pisanje medija o navodnoj vezi Draška Stanivukovića i Tanje Savić. Shodno tome, date izjave se mogu shvatiti kao pokušaj duhovitosti, pogotovo što bi se u budžetu Grada Banjaluka, kako tvrdi sam Ilić, mogao lako obezbijediti novac.

Gradonačelnik Draško Stanivuković je nedavno rekao da trenutno za proslavu Nove godine na otvorenom u budžetu nema sredstava, ali da će se naći novac uz pomoć sponzora.

Izvor: Srpskainfo