Neki znaci će uživati ovog utorka, a drugi će morati da sačekaju neki bolji zvezdani aspekt. Kakva je vaša astro streća?

OVAN

U prvom delu dana ste možda nesigurni kako da nastupite u nekim situacijama. U popodnevnim i večernjim satima ste već „svoji“, pa je vreme da se aktivno bacite i u neku zanimljivu komunikaciju ili flertovanje. Lako osvajate.

BIK

Potrebno vam je više samopouzdanja. Budite svesni da dobro radite i da nema potrebe da se ustručavate u nekim situacijama. U misli vam se uvukla osoba koju ste upoznali preko prijatelja. Još uvek niste sigurni da li da vi povučete prvi potez.

BLIZANCI

Ubeđeni ste da ste u pravu i nećete dozvoliti da drugi podrivaju vaše samopouzanje. Ne nastupajte suviše agresivno u kontaktima sa ljudima koji ne poznaju vaš temperament. Impulsivnost danas može za kratko poremetiti i vaše emotivne relacije.

RAK

Nadređeni vas požuruju da neke obaveze završite što pre. Ubeđeni ste da ćete stići na vreme, ali ste nervozni i radite pod pritiskom. U odnosu sa voljenom osobom pokažite više pažnje i posvećenosti. Nemojte dozvoliti da nervoza utiče na vas.

LAV

Danas vam je komplikovano da uskladite sve poslovne obaveze. Neke dogovore ćete morati da pomerite i da prolongirate ono što ste obećali. Emotivni partner pokazuje veliko razumevanje prema vašim poslovnim obavezama, ali želi vreme i za sebe.

DEVICA

Danas ste nesigurni da li ćete obaveze uspeti da odradite na vreme. Nešto što je izgledalo kao lagano, počinje da se komplikuje a vi ste skloni i da napravite po koju grešku. U odnosu sa voljenim bićem trudićete se da budete opušteni i raspoloženi.

VAGA

Nemojte se nadati pomoći od strane kolega, jer je više nego verovatno da će vas iskulirati i ostaviti da se sami snalazite. Prilikom susreta sa voljenom osobom bićete malo umorni i iscrpljeni. Ipak, strast će funkcionisati kako treba.

ŠKORPIJA

Teško ćete se fokusirati na obaveze. Imate važne razgovore koje morate da obavite i ne možete da se usredsredite ni na šta drugo. U emotivnom segmentu bićete zadovoljni u večernjim satima, kada vam partner posveti pažnju koja vam je potrebna.

STRELAC

Poslušajte korisne savete koje vam neko od kolega daje. Takođe, neko vam može pribaviti informacije koje su vam bitne ili vam učiniti uslugu. U kontaktu sa voljenom osobom uporno izbegavate pitanja na koja sada ne želite da odgovarate.

JARAC

Neko će vas ometati. Moguće je da nećete biti u mogućnosti da napravite dogovor koji se zamislili. Neko pokušava da vam nametne svoj način rada. Nećete biti raspoloženi za „preganjanja“ i velike priče sa partnerom.

VODOLIJA

Stvari koje su vam bitne završićete, a onda se truditi da se ili sklonite sa posla ili da se pretvarate da ste previše zauzeti, da ne biste morali da vodite beskorisne razgovore. Popodne i veče ste rezervisali za prijatelje ili za odmor.

RIBE

Bićete u poslu preko glave. Moguće je da će i neke situacije iskakati koje će vas dodatno ometati da poslu pristupite mirno i opušteno. Neko pokušava da vas animira i zainteresuje za sebe, ali vi trenutno imate samo obaveze na pameti.

Izvor: prva.rs