U Republici Srpskoj narednih dana će preovladavati promjenljivo do pretežno oblačno i suvo vrijeme, dok je u petak, 12. novembra, u centralnim krajevima moguća slaba kiša, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sutra će veći dio dana preovladavati promjenljivo do pretežno oblačno, ali suvo. Prema prognozi, sutra ujutru biće hladnije i maglovito po kotlinama, ali i visoravnima. U južnim i istočnim krajevima biće više sunčanih perioda i malo toplije nego u ostatku zemlje.

Vjetar će biti slab do umjeren, sjeveroistočnog smjera.

Jutarnja temperatura vazduha biće od dva do šest, na jugu do 10, na planinama od nula stepeni, a najviša dnevna od osam do 13, na jugu i istoku do 20, na planinama od pet stepeni Celzijusovih.

U četvrtak, 11. novembra, jutro će biti pretežno oblačno, na jugu uglavnom vedro, lokalno sa maglom po kotlinama.

Tokom dana, na sjeveru će biti uglavnom oblačno, južnije sa sunčanim periodima i malo toplije.

Jutarnja temperatura vazduha biće od dva do šest, na jugu do 10 stepeni, na planinama od minus jedan, a najviša dnevna od sedam do 11, na jugu do 17, na planinama od pet stepeni Celzijusovih.

U petak, 12. novembra, jutro i tokom dana biće umjereno do pretežno oblačno i hladno, dok je u centralnim krajevima moguća prolazno slaba kiša. Na jugu će povremeno biti sunčanih perioda.

Jutarnja temperatura vazduha biće od dva do pet, na jugu do 10, na planinama od nule, a najviša dnevna od šest do 11, na jugu do 16, na planinama od četiri stepena Celzijusova.

U subotu, 13. novembra, jutro i tokom dana biće umjereno do pretežno oblačno, povremeno sa sunčanim intervalima, a na krajnjem jugu sunčanije i toplo.

Jutarnja temperatura vazduha biće od dva do pet, na jugu do 10 stepeni, na planinama od nula, a najviša dnevna od šest do 11, na jugu do 16 stepeni Celzijusovih.

Autor: SRNA/Srpskainfo