Nemanja i Strahinja, braća Nikole Jokića, dospjeli su u centar pažnje nakon incidenta koji je dogodio na utakmici Denver – Majami.

Najbolji igrač Denvera Nikola Jokić isključen je u finišu utakmice jer je udario sa leđa Markifa Morisa, košarkaša koji je poznat po izuzetno “prljavoj” igri. Moris je pokušao da povrijedi Nikolu, udario ga je laktom i kolenom, pa je Srbin izgubio živce i žestoko uzvratio.

Ovaj incident izazvao je burne reakcije. Odmah nakon utakmice oglasio se brat Markifa Morisa, Markus Moris, koji važi za jednog od “naprljavijih” igrača u ligi. Markus je javno prijetio Jokiću i to se nije dopalo Nikolinoj braći.

“Trebalo je stvari da ostaviš kako sad stoje, umjesto da javno prijetiš našem bratu. Tvoj brat je prvi napravio prljav potez. Ako napraviš bilo šta, budi siguran da ćemo te čekati”, poručila su Markusu Jokićeva braća.

Najpoznatiji NBA blizanci očito nisu čuli šta je prije par godina rekao Danilo Galinari kada su ga pitali: Ko su Jokićeva braća?

“Oni su pogrešni momci sa kojima biste željeli da se zakačite”, rekao je uz osmijeh bivši saigrač srpskog košarkaša.

Markif i Markus očito ne znaju sa kim se kače.

Nikolin brat Nemanja (35) se uspješno bavio borilačkim sportovima u Americi. Nemanja je imao perfektan skor. Karijeru je započeo sa četiri vezana nokauta.

Prije tri godine je debitovao u MMA, a njegov prvi meč uživo je pratio i košarkaš Denvera. Centar Denver Nagetsa je tada u svom stilu prokomentarisao Nemanjin uspjeh i sjajan početak borilačke karijere.

Izvor: Kurir