Nekoliko čitalaca, među kojima i jedna trudnica, požalilo se našem portalu da danas nisu mogli da isparkiraju svoja vozila zbog “parking papaka” koji su ih zagradili u nekim banjalučkim ulicama, ali i zbog nemogućnosti “Pauk službe” da izađe na mjesto događaja jer – nemaju goriva, ali ni dostupnog kamiona.

Banjalučanka R.G, inače trudnica u poodmakloj trudnoći, zbog neugodnog događaja s “Pauk službom” kasnila je na pregled kod doktora.

Naime, kada je krenula na pregled nije mogla da isparkira svoje vozilo jer je bilo blokirano, te je pokušala da dobije ovu službu, ali joj se niko nije javljao ni na jedan od dva broja koja je pozivala.

“Živim u samom centru grada, auto mi je jutros zagrađeno na parkingu. Pri tom, trudnica sam u poodmakloj trudnoći i krenula sam na pregled kod doktora. S obzirom da nikada nisam bila u takvoj situaciji, nazovem policiju koja mi je objasnila da treba da zovem ‘Pauk službu’. Zovem i niko mi se ne javlja na dva broja koja sam imala”, rekla nam je R.G. i dodala:

“Onda sam nazvala Komunalnu policiju gdje su mi rekli da mogu uraditi isto što i ja – da nazovu ‘Pauk službu’ da dođu da pomjere vozilo da mogu ići na pregled”.

Ona je za ATV dodala da je već u tom momentu kasnila na pregled. Međutim, tu nije bio kraj, pravi šok za nju uslijedio je kada je dobila poziv iz Komunalne policije.

“Stojim i mrznem se, da bi me nazvali iz Komunalne policije i službenik mi je rekao da su mu rekli u ‘Pauk službi’ da nemaju ni kap goriva. Jedan grad nema 10-20 maraka da naspe gorivo u kamion da dođe da pomjeri vozilo. Šta da sam u terminu za porod, jer je već poodmakla trudnoća – znači trebala bih se poroditi na parkingu”, kaže ogorčena Banjalučanka.

Kaže da je čula i da su drugi sugrađani imali slične probleme, ali da je njima rečeno da je kamion pokvaren.

“Meni, trudnoj ženi, kažete da nemate kap godiva, a ovamo da nema kamiona”, kaže ona.

Slično nam je ispričao i jedan čitalac, koji je, kako kaže, zbog nemogućnosti da se isparkira zakasnio na važan sastanak.

I njemu su u “Pauk službi” objasnili da nisu mogli da izađu i premjeste vozilo koje ga blokira.

Trećem našem čitaocu su iznijeli malo drukčije obrazloženje, ali je i ono zabrinjavajuće.

U “Pauk službi” su mu rekli da nemaju kamiona na raspolaganju. Dva već duže vrijeme nisu u funkciji, dok je treći trenutno na servisu i ne zna se kada će biti dostupan.

Za to vrijeme, čini se, “parking papci” haraju gradom i svoja vozila ostavljaju kako žele – i to bez brige da će za to biti sankcionisani.

Izvor: ATV