Drama oko Tanje Savić i njenog, još uvijek zakonitog, supruga Dušana Jovančevića se danima ne smiruje.

Dušan je sada otkrio da su se on i Tanja zajedno drogirali, nakon čega su pravili eksplicitne snimke koje će on kad-tad objaviti u javnosti.

“Mojoj privatnoj arhivi nema kraja, a Tanja se plaši jer zna šta je sve radila dok smo se najviše voljeli, to je bilo kao u onim filmovima za odrasle. Nisu u pitanju samo snimci, javnost će uskoro da lista slike na kojima se vidi kako se Tanja drogira, pijana da ne zna gdje je lijevo. Sve imam crno na bijelo”, kaže Dušan, Tanjin još uvijek zakoniti suprug, i otkriva gdje su nastale sporne fotografije sa kojima planira da izađe u javnost:

“Prije haosa s djecom viđali smo se u Novom Sadu. U hotelu koji sam iznajmljivao – to je zapravo bio stan na dan, tamo smo se drogirali i pili. Znate već koje su to droge. Ona najljepša što ulazi na nos, a to je kokain. Sjetiće se ona, da joj se osvježi pamćenje. Šta mislite, šta će da se desi kad javnost vidi šta radi majka moja dva sina? Na čijoj strani će biti zakon? Ko je podoban roditelj? Sve ima svoje. Znam ja kako i kad da reagujem. A tek kakve snimke imam, to ako izađe, ona je gotova. Naravno, pazim i ja jer, kakav sam otac ako moji sinovi to poslije vide? Oni su već veliki, telefone ne ispuštaju iz ruku, neću da idem toliko daleko, ali ljut sam mnogo. Mogu i može mi se da radim šta god poželim jer za sve što kažem imam dokaze”, rekao je Dušan, prenosi “Republika.rs“.