Umjesto spektakla u derbiju dva Olimpika u sklopu 14. kola francuske lige između Liona i Marseja, navijači nisu vidjeli ništa – bukvalno ništa.

Utakmica je prekinuta u drugom minutu kada je sa dijela tribine gdje su bile smještene najvatrenije pristalice Liona bačena flašica sa vodom, kojom je u glavu pogođen kapiten Marseja Dimitri Paje.

Nema sumnje da će “Lavovi” biti žestoko kažnjeni i da će na utakmicama neko vrijeme stolice biti prazne, a ovaj skandalozan ispad nije se dopao navijačima, ako je suditi po snimku koji kruži društvenim mrežama.

Na istom se vidi kako čovjek za kog se navodi da je vođa navijača Liona poslije pridike i kritika udara šamar čovjeku koji je pogodio Pajea flašicom. Uz sve to, uslijedila je i gestikulacija pucanja pištoljem.

Sa druge strane, pojavio se još jedan video, mada autentičnost istog nije potvrđena, ali se navodi da su navijači Liona po tribini nosili čovjeka koji je pogodio Pajea u glavu, prenosi SportBlic.

Inače, Lionu ne cvijetaju ruže ove sezone, pošto su deseti na tabeli sa 19 bodova, pa im svakako ovaj ispad nije bio potreban, dok je Marsej na petom mjestu koje vodi u evrokupove sa 23 boda.

Izvor: Srpskainfo