On je u Australiji i Americi već osuđen i potvrđen kao zlostavljač žena. Ja te papire imam – tvrdi Sonja

Voditeljka Jovana Jeremić u ”Vikend jutru” ugostila je bivšu ljubavnicu Halida MuslimovićaSonju Bašić, koja je govorila o njhovom odnosu.

– Više je on bio ljubavnica nego ja. On je presudu dobio i kaznu. Bila sam sigurna da neće dobiti zakonsku kaznu, međutim to smo stavili an viši sud i sad čekamo. On je meni dužan oko 80 hiljada evra. On jednostavno iskorišćava žene. Prolazi mu ta manipulacija. Piše svašta, on je konstantno na viberu otkako ustane i to su sad razne žene širom sveta – rekla je Sonja i dodala:

– Ja sam sa mojim mužem postala žrtva, jer smo hteli kao prijatelji da pomognemo Halidu, što je on na kraju ružno upotrebio. Priča kako preko njega hoćemo popularnost, ja sam žena od 50 godina. Ja ne tražim nikakvu popularnost, tražim samo da se meni moje pare vrate. On je od nas uzeo nekih 50 hiljada.

– On je u Australiji i Americi već osuđen i potvrđen kao zlostavljač žena. Ja te papire imam. Čovek širom sveta to radi, a i njegova žena zna za to. Ona sve zna od starta, prva je meni lajkovala sliku sa njim. Ja sam njegovu ćerku školovala 2 godine, dok je mama pokazivala nove grudi i odmarala. Tražio mi je 4 hiljade maraka za ćerkin fakultet – ispričala je Sonja.

– On je mene pokušao da ošamari, čula sam da je i njegova sadašnja žena nekoliko puta završila krvava. On je ovako dobar preko kamere, smeška se, a kad živiš sa njim, to je haos, ona zove traži pare, to je nonstop samo daj daj daj daj… – dodaje Bašićeva.

– Kad sam tražila novac da se vrati, tad sam shvatila da je manipulator. Počela sam učestalije da tražim novac, on je samo smišljao izgovore. Žena je molila za svoje pare, dete joj je bilo bolesno od raka. Nakon mnogo godina, on je pokušavao nazvati, ali ne da vrati pare, već mene da ponizi – rekla je Sonja.

Izvor: Telegraf.rs