Ovih dana smo svjedoci grube zloupotrebe i najnižeg oblika politizacije ekoloških tema, kao opravdanja za blokade puteva, nasilne proteste i razne druge vidove pokušaja destabilizacije Srbije, pri čemu se ovi udari sprovode sinhronizovano iz regiona i inostranstva, uz zdušno finansiranje od strane američke „Rokfeler Fondacije“, kao poznatog globalnog kreatora i izvoznika kriza na raznim meridijanima.

Кako se ništa ne dešava slučajno, saznaje se, da je, Milan Radović, potpredsjednik Srpske demokratske stranke, blisko povezan sa samoproklamovanim ekološkim aktivistom Zoranom Torbicom, koristeći njegove usluge „političkog konsaltinga“.

U Radovićevom pokušaju da postigne regionalnu „mobilizaciju“ protiv Srbije, primjetno je da Torbica nastoji da putem društvenih mreža animira javno mnjenje i u Sloveniji, hvaleći se o paralisanju srpskih puteva.

Podsjećamo, u posljednje vrijeme mediji dosta izvještavaju o Radovićevim destruktivnim aktivnostima protiv Republike Srpske i Srbije, koje organizuje uz pomoć stranih ambasada u Sarajevu i bošnjačkog političko-kriminalnog podzemlja, a zarad ličnih nerealnih političkih ambicija i zaštite svog tajkunskog kapitala.

(Izvor: Nacionalist)