Vozač renoa M.M. iz Oštre Luke teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila na putu Prijedor-Sanski Most, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

“Na licu mjesta izvršen je uviđaj kom prilikom je utvrđeno da je u saobraćajnoj nezgodi, upravljajući vozilom marke reno, učestvovalo lice M.M. iz Oštre Luke koje je zadobilo teške tjelesne povrede i lice M.M. takođe iz Oštre Luke upravljajući vozilom marke sangjong korando, koje je zadobilo lakše tjelesne povrede”, saopšteno je iz policije.

Teško povrijeđeni vozač prevezen je na Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banja Luci, a o svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

“Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, a posebno ograničenja brzine kretanja. Imajući u vidu loše vremenske uslove i smanjenu vidljivost apelujemo na vozače da obrate pažnju na pješake i bicikliste kao učesnike u saobraćaju koji su takođe obavezni poštovati saobraćajne propise”, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: ATV

Foto ilustracija