Košarkaši Denvera su ovo čekali šest utakmica. Nikola Jokić se poslije povrede vratio na parket i, gle’ čuda, Nagetsi su prekinuli katastrofalan niz na parketu Majami Hita.

Srpski košarkaš ubacio je 24 poena i predvodio je Nagetse do pobjede u meču koji je potencijalno nosio veće tenzije zbog dešavanja na prethodnom susretu između dvije ekipe kada smo vidjeli borbu i tuču između Jokića i Markifa Morisa.

To večeras teoretski nije bilo ni moguće, jer se košarkaš Hita požalio na povredu, pa nije ni bio u sastavu. Publika jeste “vrelo” dočekala Nikolu, dobio je mnogobrojne zvižduke, a poslije meča je objasnio da ga to ne dotiče, jer je u Srbiji imao iskustva sa takvom atmosferom.

Nakon pomenute utakmice, Nikola je sebi pustio na volju, pa je izašao u jedan noćni klub da se ludo provede. Budno oko kamere ga je uhvatilo i to u trenutku kada je usred žurke odjednom puštena himna Srbije, Bože pravde.

Jokić je u tom momentu samo poskočio, glasno je počeo da pjeva, a usput se i prekrstio na oduševljenje svih prisutnih. Sve vrijeme su pored njega bili prisutni Nemanja i Strahinja, njegova braća, a na Floridi ga je pratio i čuveni Miško Ražnatović, najjači agent u Evropi čiji je Nikola dugogodišnji klijent.

Pogledajte kako je to izgledalo u snimku ispod.

Izvor: Telegraf.rs/ATV