Ne zna se šta je gore, da li da uplove u bračne vode ili da budu u kombinaciji baš sa ovim horoskopskim znacima

Lav i Škorpija – recept za propast

Lav je predvodnik i lider. Kralj svog života i predvodnik svog čopora. Dostojanstven ali u isto vreme najsuroviji znak. Ako mu je partner Škorpija to je recept za propast. Oba znaka su nestvarno jaka, imaju brutalan kartaker i oba znaka kada se osećaju ugroženo napadaju bez razmišljanja svim sredstvima.

Lav svojom intelektualnom surovošću a Škorpija svojim otrovom koji kada opeče dugo ostaje u venama. Sudar ova dva znaka je doslovno borba za život!

Ovan i Rak – propala investicija

Ovan zbog svoje impulsivnosti i svog pionirskog karaktera je u suštini solo igrač. Daje mnogo ali i očekuje mnogo. Otvoren je i strastven, jasno i precizno govori svoje mišljenje.

To su njegove vrline koje u isto vreme mogu da budu i mane. Jer ako nemate snage da pratite Ovna, da uzvratite istom energijom ljubav on se lako okreće i ide! On napuša sa grubim i direktnim rečima.

Kada se Ovan jednom okrene i ode nikada se ne vraća.

Ovan jak, grub, svoj, sa brzim reakcijama. Rak nežan, senzualan, dovoljna je jedna gruba reč Ovna i rak se zatvara u svoj okop! Tada oseća bol, povlači se i pati. Ovan to ne oseća, smeta mu povlačenje Raka, i tako se polako udaljuju jedan od drugog i njihova bračna priča se završava…

Škorpija i Ribe – tu je brutalnost

Škorpije na prvom mestu brutalne sa svojiom intuicijom i jake do srži sa svojim ljubavno sexualnim emocijama. Na prvu loptu prepoznaju samo i ako pomislite u mislima da ih slažete!

Škorpija je nepobediva. Riba koja je sanjar, koja je često u svom svetu i svojim mislima i kojoj nije strano da slaže. Kada to oseti Škorpija sledi frontalni napad, kako emotivni tako i verbalni. Tim pristupom Škorpija doslovno emotivno i moralno rastrgne Ribe.

Izvor: alo.rs