ПРИЈЕДОР, 7.ДЕЦЕМБРА/СРНА/- Кандидат СНСД-а за градоначелника Приједора Слободан Јавор на предизборном скупу у Саничанима.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Javor večeras je na predizbornom skupu u Saničanima izrazio zadovoljstvo saznanjem da je u ovoj mjesnoj zajednici u prethodnih 10 mjeseci ostvarena odlična saradnja sa Gradskom upravom, što je rezultiralo realizacijom više infrastrukturnih projekata.

“Raduje me što je ovdje urađeno 500 metara rasvjete, što su započeti radovi na 500 metara asfaltiranja puta u zaseoku Šoboti, što je 95 odsto niskonaponske mreže završeno, a posebno me raduje podrška ovdašnjem kulturno-umjetničkom društvu, koje broji 80 mališana i za koje je povećana budžetska stavka”, izjavio je novinarima Javor.

On je dodao da nije izostala ni podrška Fudbalskom klubu “Sloga” iz Saničana.

“Planirano je 10.000 KM za saniranje svlačionica i sanitarija u prostorijama ovog kluba, a odbornici SNSD-a su tu stavku povećali na 15.000 KM, što nije mnogo, ali je ipak značajno”, rekao je Javor.

On je naveo da stanovnike ove mjesne zajednice, kao i sve građane Prijedora, najviše muči pitanje ribnjaka, u kome je pokrenut stečajni postupak, ističući da vjeruje u pozitivne rezultate i očekivanja da Vlada Republike Srpske kupi ribnjak i preda ga gradu na upravljanje.

Prijevremeni izbori za gradonačelnika Prijedora biće održani 12. decembra, a u izbornoj trci učestvuje 14 kandidata. Kandidata SNSD-a Slobodana Javora podržava još sedam političkih stranaka.

Autor: SRNA/ATV