Policijska uprava Prijedor formirala je štab akcije “Izbori 2021” za prijevremene izbore za gradonačelnika Prijedora 12. decembra s ciljem očuvanja povoljnog stanja bezbjednosti i preduzimanja svih neophodnih mjera i radnji za nesmetano odvijanje izbornog procesa, saopšteno je danas iz ove uprave.
Lokacija za izdavanje ličnih dokumenata u sjedištu Policijske uprave Prijedor radiće u subotu i nedjelju, 11. i 12. decembra, od 7.00 do 19.00 časova kako bi građani mogli ostvariti svoje biračko pravo, uz odgovarajući identifikacioni dokument.

U nedjelju, 12. decembra, od 6.00 do 20.00 časova biće zabranjen prevoz eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju na području grada, kao i saobraćaj za teretna vozila ukupne mase veće od 7,5 tona na dionici magistralnog puta Novi Grad – Prijedor – Banjaluka i magistralnog puta Kozarska Dubica – Prijedor – Koprivna.

Policijska uprava Prijedor apeluje da građani obavijeste policiju na broj 122 ukoliko uoče bilo kakve nezakonite radnje ili raspolažu bilo kakvim bezbjednosno interesantnim saznanjima.

Izvor: SRNA/kozarski