Nekima će ova nedelja doneti mnoge lepe trenutke. Da li je vaš znak na ovoj listi srećnika?

OVAN

Kako dan bude odmicao spoznaćete da se bura u vama sve više smiruje I da se vraćate u svoje tokove. Izbegavajte naporne situacije I više se usmerite na ono što vas opušta. Najbolje bi bilo provesti vreme u emotivnijoj atmosferi sa voljenom osobom.

BIK

Kada svedete sve račune, dosta ste zadovoljni dešavanjima u prethodnoj nedelji. Smatrate da možete da date sebi oduška pa ćete tražiti društvo emotivnog partnera. Može u nekom trenutku sevnuti po koja varnica između vas dvoje.

BLIZANCI

Umorni ste od svega, a čini mi se da imate društvenu obavezu na kojoj morate biti prisutni. Iako ćete se osećati povremeno iscđeno, potrudićete se da odete. Malo će vam dići raspoloženje poznata lica sa kojima ćete imati zanimljivu komunikaciju.

RAK

Dan rasterećenja, mirnih dešavanja, kada se osećate spokojno I sigurno. Ovo je odlično vreme da se provedu lepi trenuci sa dragim ljudima, simpatijom, voljenom osobom. Moći ćete da im se u potpunosti posvetite I date najbolje od sebe.

LAV

Dan kada stvari nekako uspevaju da legnu na svoje mesto I kada vi možete više da se posvetite sebi. Problem je samo u tome što ste se u potpunosti iscrpeli I što verovatno nećete moći da odgovorite na neke zanimljive pozive I predloge.

DEVICA

Dan kada utehu I rasterećenje tražite u obavezama oko kuće ili u porodičnom okruženju. Ovo je trenutno vaše mesto napajanja pozitivnom energijom I sa zadovoljstvom ćete se prepustiti ljudima koje volite I sa kojima se osećate sigurno.

VAGA

Danas ste rešili da se rasteretite I sve probleme ostavite iza sebe. Postoje obaveze koje ste obećali ukućanima da ćete odraditi I danas ćete se posvetiti tome. Ako izađete u večernjim satima, zagarantovan vam je dobar provod.

ŠKORPIJA

Dan kada hoćete da pobegnete I to bi zaista I bilo najbolje uraditi. Ako ste ikako u prilici izađite van grada ili se prošetajte po svežem vazduhu. Potrebno je da sperete umor i negativnosti. Tek onda ćete moći da se posvetite voljenoj osobi na pravi način

STRELAC

Sve ono vezano za emotivni I prijateljski segment završite danas, jer postoji verovatnoća da vam bliski ljudi zamere što ne obraćate dovoljno pažnje na njih. Trudićete se da ugodite svima, ali će vam vreme provedeno sa partnerom doneti najbolje raspoloženje.

JARAC

Danas ste šarmantni, duhoviti, zavodljivi. Sve ovo I još mnogo više od toga “izlićete” na osobu koja vam je izuzetno draga. Ovo ne mora biti isključivo emotivni partner već neko koga jako dugo poznajete I u čijem društvu se uvek dobro provedete.

VODOLIJA

Dan kada na miru I rasterećeni možete da završite stvari koje ste planirali. Nemojte dozvoliti da vam razmišljanje o poslovnim obavezama utiče na dobro raspoloženje. Sutra je novi dan, a danas je vreme samo za vas I za ljude koje volite.

RIBE

Ako upadnete u razmišljanja o tome šta budućnost donosi, samo ćete pokvariti ionako krhko raspoloženje. Pokušajte da se opustite, rasteretite, da misli zaokupirate nekom lepšom stranom života. Nije vreme za crne misli. Ljubav je univerzalni lek za sve.

Izvor: prva.rs