Prvi je dan u nedelji a neki znaci su ustali na “levu nogu”. Šta vas čeka, proverite.

OVAN

Suviše ste temperamentni u komunikaciji, suviše voljni da kritikujete i ako ne obuzdate svoju impulsivnost, možete napraviti trzavice na poslu. Slična situacija je I na emotivnom planu – problem u razgovoru može krenuti iz gluposti….

BIK

Neko vas bode u mozak I nervira izjavama, ali pokušavate da iskulirate I da delujete mirno I staloženo. Pitanje je koliko dugo će vam to uspevati. Neki postupak osobe koja vam se dopada ili emotivnog partnera vas može izbaciti iz takta.

BLIZANCI

Pokušavate da stignete na sto strana I sigurno je da ćete se u svemu ovome pogubiti. Shvatite da ne možete da završite sve I da ćete morati da odredite prioritete. Moguće je da će vam osoba do koje vam je stalo zameriti što joj ne posvećujete pažnju.

RAK

Danas će svi tražiti vašu pažnju I ne može da se porekne da ćete I pored mnogo posla I obaveza, sve ispunjavati sa lakoćom I velikom energijom. U emotivnim odnosima ćete osećati veliko uzbuđenje I pozitivan nemir.

LAV

Dan koji može biti dobar za dogovore, sastanke ali samo ako budete imali meru u razgovoru. Naime, danas se osećate previše opušteno I možete zatrpavati drugu stranu informacijama ili pak odati poslovne tajne. Emotivno – komplikovan dan.

DEVICA

Dosta ste zadovoljni time kako se odvijaju neke situacije mada smatrate da još uvek morate mnogo toga da sredite. Ipak, neće vam biti problem da zapnete jer se izlazak iz krize po pitanju nekog posla nazire. Danas svakako nemojte sedeti kod kuće.

VAGA

Vodite računa sa kim delite poverljive informacije, a u svakom slučaju postoji potencijal da kažete više nego što ste nameravali. Imaćete dosta zamerki na partnerovo ponašanje ili njegove postupke,možda je bolje ne stvarati tenziju u odnosu.

ŠKORPIJA

Uopšte se ne slažete sa načinima rada ili ponašanjem nekog od kolega. Možete se voditi impulsivnošću I reći šta imate, ali je možda ipak bolji savet da gledate svoja posla. Jako vam je stalo da pokrenete komunikaciju sa nekim ko vam se dopada.

STRELAC

Iako će se sve ono vezano za posao danas odvijati po ustaljenom redu, vi niste zadovoljni. Postoji problematika sa emotivnim partnerom ili sa bliskim prijateljem koja vas muči. Nisam sigurna koliko ćete danas biti u mogućnosti da izgladite ove situacije.

JARAC

Stalo vam je do toga da ostavite utisak na poslovnog partnera ili nadređenog. Umesto reči, bolje je pokazati delima. Osoba koja vam se dopada je danas suviše zauzeta da bi odgovorila na vaše pozive I poruke. Nezadovoljstvo.

VODOLIJA

Problem u komunikaciji danas može postajati sve očigledniji. Smeta vam što ljudi ne stoje iza onoga što obećaju I nećete moći da prećutite. Na sličan način se možete ponašati I prema emotivnom partneru, ali on neće imati sluha za vas.

RIBE

Danas se možete opterećivati sitnicama koje će vam verovatno samo u tom trenutku biti važne. Ovo se naročito može vezivati za saradnike I njihov odnos prema obavezama. I u odnosu sa partnerom je potrebno nebitne stvari gurnuti u stranu.

Izvor: prva.rs