U početku braka sve je potaman i sve teče sjajno. Međutim, posle nekoliko godina zajedničkog života želja za partnerom polako iščezava. Nažalost ovakvu sudbinu deli većina parova, ali zašto?

Muškarci su odlučili da progovore o ovoj temi, a u tri stvari su se najviše složili:

“Seks postaje kao dužnost“

“Kako su prolazile godina braka sve smo manje i manje vodili ljubav. Ponekad smo imali zakazane obavezne seks-termine, na primer na godišnjice ili rođendane. Seksualnom životu ipak treba malo spontanosti i strasti. Kad se to izgubi, izgubi se i volja za seksom”, prenosi cdm.me.

“Nikad nije bila raspoložena“

“Nakon rođenja našeg drugog deteta mojoj sadašnjoj supruzi potpuno je nestala volja za seksom. Jednostavno, nikada nije imala volje. Nikad mi njene dlakave noge niti nekoliko kilograma viška nisu smetali. Međutim, kad stalno slušate ‘Nemam želju’, onda i ti – pre ili kasnije – takođe izgubiš želju”.

“Nisam mogao da ispunim svoje maštarije sa njom“

“Nisam baš ponosan na to, ali u nekom trenutku sam počeo da imam određene seksualne maštarije. Prljave stvari nisam želeo da isprobam sa partnerkom, jer bi to uništilo moju ideju o njoj. Zato sam svoje maštarije počeo da ispunjavam sa drugim ženama”.

Izvor: prva.rs