Potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić je istakla da u stranci nisu imali sjednicu, već interni sastanak, te da ona ne želi iznositi informacije sa takvih okupljanja.

– Morate me uvažiti. Ja neću iznositi informacije sa internih sastanaka, rekla je Trivićeva.

Na pitanje da iznese svoje lično mišljenje o Drašku Stanivukoviću, te da li je tačna informacija portala Aloonline.ba da je izjavila da je Stanivuković „gori od Dodika“, Trivićeva je odgovorila:

– Ne, nema potrebe. Pa, ja vam neću iznositi detalje sastanka. To je naš interni sastanak i on ne treba da bude tema medija. Ako me možete razumjeti, da ne bude da sam vam spustila slušalicu, ali da sada završimo ovaj razgovor, poručila je ona.

Trivićeva nije željela da govori ni o trenutnoj situaciji u opoziciji, tvrdeći da je i ta tema bila dovoljno eksploatisana u medijima te smatra da svaka njena izjava sada „može samo naštetiti“.

Ipak Aloonline.ba je u posjedu prepiske Jelene Trivić, sa jednim gospodinom, gdje za stranačkog kolegu Draška Stanivukovića, nakon što je dao intervju za jedan Srbijanski medij, u kojem je rekao da je spreman da dođe na Dodikovo mjesto, kaže “ Da se Draško već duže vrijeme ponaša kao izdanak SNSD-„, da je „Gori od Dodika“ te

“ Da će ga ona uništiti“!

Da li su ovakve opaske i vrlo ružne riječi za Stanivukovića posljedica ličnog neslaganja ili borbe oko kandidature, pokazaće se već u narednim danima. Skandali nam svakako tek predstoje!

Izvor: aloonline