Dozvolili ste svom srcu da ga zavoli, ali već danima unazad sumnjate da nešto nije kako treba. Čini vam se da vi njega i ne zanimate baš koliko on vas. Iako pakleno boli ovakvo jedno saznanje, opet je bolje to otkriti na vreme nego se zanositi mesecima, zar ne?

ISKLJUČIVO VAM ŠALJE PRIVATNE PORUKE

Hmm, malo je sumnjivo to što se on dopisuje sa vama na društvenim mrežama, ali vam uvek (bez izuzetka) šalje privatnu poruku, zar ne? Nikad ne komentariše javno vaše slike ili objave, niti postavlja vaše zajedničke fotografije. Čak i ako mu vi napišete nešto javno da i drugi vide, on se opet vraća na privatne poruke. Zašto vas skriva od celog sveta? Da li takvih kao što ste vi ima još?

PUT OD NJEGOVIH ULAZNIH VRATA VODI PRAVO DO SPAVAĆE SOBE

Ne, tome nije razlog taj što on živi u vrlo malom stanu, već činjenica da mu je sa vama u priči u njegovom stanu samo jedno na pameti. Nikad ne zastane da vas uvede u dnevnu sobu ili kuhinju, da popijete kafu ili da vam napravi doručak, jer mu nije u interesu da se zadržavate više nego što je on isplanirao.

MINIMUM JEDNOM JE IZVUKAO „KOMPLIKOVANO JE“ KARTU

Kad god ga pitate zašto nije još uvek izbrisao svoj profil sa sajta za upoznavanje ili zašto ga nikad ne viđate subotom uveče, ako on ima običaj da kaže „komplikovano je“, znak je da ne želi vezu sa vama. Svaki momak koji je iskreno zaljubljen u neku devojku će se potruditi da ona nema razloga da sumnja u njega, i uvek će konkretno odgovoriti na sva njena pitanja.

FLERUJE SA VAMA SAMO KADA STE SAMI

Kada ste sami, on se vrlo šarmantan i učinio bi sve da vas osvoji. Međutim, kada ste u javnosti pretvara se u hladnu stenu kakvu do tad još niste videli. Naročito, ako je takav u blizini svojih prijatelja znak je da on ne želi ni na koji način da ostavi otisak na druge da je sa vama u vezi. Da li ste zadovoljni time što ste njegova tajna, sa strane?

ISMEVA PAROVE KOJI SU U VEZI

Ako on ima običaj da pogrdno priča o ljudima koji su u vezi jasno vam je da sa takvom osobom nikad nećete ostvariti odnos kakav zaslužujete. Čak i ako vidite stariji bračni par kako sedi na klupi u parku i drži se za ruke, ako on ima neki loš komentar, nema sumnje da je vreme da okrenete leđa takvoj osobi.

Izvor: Ženski magazin