Šta nam zvijezde prognoziraju za danas?

OVAN

Dobar dan da se regulišu pitanja I srede stvari koje su vam pravile problem. Lako ćete izlaziti na kraj I sa najtežom problematikom, pa se angažujte maksimalno. Ako vas nešto opterećuje u odnosu sa voljenom osobom, pokušajte da razgovarate o tome.

BIK

Vaše su ideje dobre I danas biste trebali da ih podelite, ali samo sa onim osobama u koje imate poverenje. Danas su saradnje I dogovori podržani. Prema voljenoj osobi nastupate sa najboljim namerama I sa željom da se uskladite.

BLIZANCI

Želju da se posvetite obavezama crpite iz podsticajnih odnosa u poslovnom okruženju. Jako je danas naglašen timski rad I zajedničkim snagama uspevate da rešite tekući problem. Ovo će se odraziti I na vaše privatne relacije, jer ćete biti prilagodljivi.

RAK

Ako budete pokušali da obavljate više obaveza istovremeno, verovatno ćete se samo pogubiti u celom procesu. Problem je u tome što vam I neka emotivna razmišljanja odvlače pažnju, pa ako ne želite da napravite veće greške radite sistematično.

LAV

Pažnju od tekućih obaveza vam odvlače nove informacije koje od ranog jutra pristižu. Smatrate da biste nešto od ovoga mogli da iskoristite I pokušavaćete da napravite dogovor sa jednim od kolega. Nestrpljivi ste da se javite osobi koja vam je zagolicala pažnju.

DEVICA

Doneli ste odluku, ali još uvek čekate momenat kada bi se ona mogla realizovati. Neko ima gomilu korisnih saveta za vas I trebali bi da saslušate. Smatrate da je došlo vreme da sa nekim za koga ste zainteresovani dogovorite susret.

VAGA

Vaši postupci iz prethodnog perioda počeli su da daju rezultate. Nemojte da u ležernoj I opuštenoj atmosferi napravite propust ili zapostavite obavezu. Lako sklapate nova poznanstva pa je ovo dobro vreme da pokrenete priču koja vas interesuje.

ŠKORPIJA

Posvećeni ste svojim obavezama I vrlo predani, pa neće biti čudno da danas dobijete odobravanje ili pohvalu od strane nadređenih osoba ili među kolegama. Smatrate da sa emotivnim partnerom morate da obavite ozbiljan razgovor.

STRELAC

Shvatićete da vam je neko dao poverenje, obaveštavajući vas o svojim namerama i planovima. Ipak, vi to shvatate kao neko nametanje I niste sigurni kako da se nosite sa tim. U emotivnim odnosima ste nezainteresovani za predloge voljene osobe.

JARAC

Usluga, prava informacija, obaveštenje ili konkretna pomoć – ulepšaće vam dan jer ste već mislili da nešto nećete uspeti da završite. Emotivnom partneru će biti dovoljna sitnica ili mala pažnja da bi bio opušten I zadovoljan.

VODOLIJA

Nemojte pokušavati da obavljate sto obaveza istovremeno, jer nijednu nećete odraditi do kraja. I u emotivnim relacijama vaša ponašanja prema voljenoj osobi nisu kako treba, izgovarate se da vam je potrebno vreme za sebe.

RIBE

Izvesno je da ćete probiti vremenske rokove za neku poslovnu obavezu I da možete biti opomenuti zbog toga. Utehu ćete potražiti u porodičnim relacijama ili u kontaktu sa emotivnim partnerom od koga tražite da vas razmazi.

Izvor: prva.rs